Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Entersoft Romania ofera clientilor solutii de finantare software

26 Februarie 2014Entersoft România oferă clienților săi, începând din această lună, posibilitatea de a utiliza licențele software de business în regim de închiriere, ca rezultat al unui parteneriat încheiat cu compania de servicii financiare Grenke Renting.


„Știm că multe dintre companiile mici și mijlocii sunt foarte atente la costuri în această perioadă economică, dorindu-și totodată să devină mai competitive și eficiente. De aceea, prin parteneriatul cu Grenke Renting, ne-am propus să venim în întâmpinarea managerilor de companii mici și mijlocii cu un serviciu de închiriere a licențelor pentru soluțiile Entersoft care să reducă povara pe bugetele firmelor și care în același timp să le permită să se dezvolte prin adoptarea de soluții informatice de ultimă generație”, declară Cristi Cozic, Country Manager Entersoft România.


Companiile care aleg să finanțeze licențele Entersoft prin intermediul Grenke Renting, pot trimite solicitarea către Entersoft, dosarul urmând a fi evaluat în 24 de ore. Contractele se pot încheia pe perioade de până la trei ani. Finanțarea prin închiriere acoperă atât licențele software, cât și echipamentele hardware, dacă acestea sunt necesare pentru implementarea proiectului.


„Conform studiilor de piață pe care le-am efectuat, în România companiile în creștere au mare nevoie de soluții de finanțare deștepte pentru achiziționarea de echipamente IT și software. Investițiile în IT sunt vitale și managerii știu acest lucru. Bugetarea lor este însă mai dificilă și aici venim noi cu soluția de finanțare prin închiriere și avem încredere că parteneriatul recent semnat va fi de un real beneficiu clienților Entersoft”, spune Petrică Barbu, Sales Director la Grenke Renting.


Entersoft România a anunțat recent o creștere cu 80% a cifrei de afaceri în 2013 faţă de 2012, în urma derulării de proiecte complexe de implementare a soluțiilor informatice integrate Entersoft la clienți precum JTI România, Grupul Editorial Litera, Heveco și Interallis Chemicals. În România, Entersoft este prezentă din 2008.
Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite