Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

GTS anunta rezultatele financiare

26 Februarie 2014



GTS Central Europe a anunțat astăzi rezultatele financiare preliminare pentru 2013. În ciuda deprecierii unor valute din țările în care operează compania, aceasta a înregistrat cel mai mare venit înainte de taxe, dobânzi, depreciere și amortizare (EBITDA) și cel mai mare flux de numerar operațional din istoria sa.


Principalii indicatori ai rezultatelor financiare consolidate, preliminare pe 2013, în comparație cu anul precedent, calculate la un curs valutar constant, sunt:
- venituri de 376 de milioane de euro, o depreciere de 2% față de anul anterior
- EBITDA de 104 milioane de euro, o creștere de 2% față de anul anterior, reflectând o marjă de 28%
- flux de numerar operațional (EBITDA minus cheltuieli de capital) de 54 milioane de euro, o creștere de 3% comparativ cu anul trecut, reflectând o marjă de 14%


Dezvoltarea produselor continuă să fie obiectivul principal al GTS. În vreme ce veniturile din serviciile de voce și de Internet au scăzut din cauza cerințelor de reglementare şi a presiunilor impuse de prețurile competitive, serviciile de Ethernet, cloud și data center au înregistrat o rată de creștere de două cifre.


Cu investiții de 50 de milioane de euro în 2013, GTS și-a extins în mod semnificativ rețeaua. Au fost conectate, în medie, peste cinci clădiri zilnic, ca urmare a cererii de servicii a clienților. În plus, a fost construită o nouă rețea IP/MPLS pe baza celei mai avansate tehnologii Cisco carrier routing. Clienții vor avea acces la una dintre cele mai eficiente și scalabile rețele din Europa Centrală și de Est, care se remarcă și prin cel mai redus nivel de latență de pe piață. Certificarea ISO 27001 obținută de toate data centerele GTS recunoaște angajamentul companiei de a oferi servicii de cea mai bună calitate.


„Pe fondul unei competiții în creștere, ne-am concentrat pe dezvoltarea infrastructurii rețelei noastre pentru a furniza servicii de înaltă calitate la prețuri competitive. GTS evoluează cu succes către furnizarea de soluții IT&C avansate și complete de care mediul de business are nevoie din ce în ce mai mult. Sunt mândru de realizările noastre din 2013. Numai cei mai buni angajați din industrie ar fi putut contribui la atingerea lor”, a spus Danny Bottoms, CEO al GTS.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite