Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Financiar-Bancar >> Stiri si comunicate

OTP Bank Ungaria lanseaza portofelul digital OTPay

04 Martie 2014La Mobile World Congress, MasterCard si OTP Bank Ungaria au anuntat lansarea OTPay, primul portofel digital din Europa care valorifica interfata de programare a aplicatiei (API) MasterPass. Aceasta aplicatie este personalizata pentru clientii OTPay, facand utilizarea online a cardurilor de plata mai simpla si mai comoda. OTPay va oferi consumatorilor o noua modalitate de a plati online, inclusiv pentru facturi, incarcarea cartelelor telefonice preplatite si tranzactii intre persoane fizice.


Aplicatia OTPay va putea fi descarcata si de alti clienti, nu doar de cei ai OTP Bank. Aceasta va permite posesorilor de carduri sa cumpere si sa plateasca la peste 30.000 de comercianti care accepta plata cu MasterPass, in toata lumea. Aplicatia a fost dezvoltata de Cellum, grupul din Ungaria cunoscut pentru solutii de plata mobile, care este si dezvoltatorul solutiei MasterCard Mobile, in urma cu mai bine de doi ani.


„OTP Bank este lider in ceea ce priveste preluarea de noi tehnologii in industria de plati, de mai multi ani. Recent, am constatat o crestere a cererii pentru solutii de plata mobile, care ofera nu doar confort in utilizare si securitate pentru utilizatori, ci sunt si deschise sa accepte carduri de la diferite scheme de plata. Acestea au fost principalele obiective pe care le-am avut in vedere atunci cand am decis sa preluam platforma digitala globala a MasterCard, MasterPass. Aceasta ofera clientilor nostri si deschidere internationala - posibilitatea de a face cumparaturi in afara tarii”, spune Péter Forrai, Managing Director la OTP Bank Electronic Banking Directorate.


Dupa ce utilizatorii descarca aplicatia OTPay, pot inregistra mai multe carduri, inclusiv MasterCard, Maestro si alte marci. Posesorii de carduri isi pot folosi dispozitivul mobil pentru a face tranzactii. In timpul platii, informatiile legate de card sunt preluate automat, iar alte informatii, cum este adresa de livrare, pot fi selectate. Dupa aceasta etapa, posesorul de card este directionat inapoi pe pagina comerciantului, pentru a plasa comanda. Confirmarea platii va fi primita automat.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite