Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Bitdefender lanseaza o noua editie a Small Office Security

04 Martie 2014Bitdefender lanseaza o noua editie a Small Office Security, pentru PC si Mac, care imbunatateste securitatea si usureaza managementul acesteia pentru afacerile mici si mijlocii.


Pentru a combate pericolele in crestere pe care le aduc hacking-ul, spionajul cibernetic, phishing-ul, virusii si furtul de date, Small Office Security vine cu o tehnologie puternica si simpla, o singura taxa de abonament si arhitecturi cloud pe care chiar si personalul non-tehnic le poate gestiona. O versiune instalata local a Small Office Security este disponibila, de asemenea, organizatiilor care prefera sa gazduiasca consola de securitate in-house.


„Amenintarile cibernetice ce vizeaza business-urile mici si medii n-au fost niciodata mai raspandite sau mai complexe. Strategia noastra este de a pune ordine in lucruri si de a oferi o solutie simpla si eficienta ce poate fi implementata pentru orice utilizator din birou”, spune Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite