Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

TP-LINK a lansat un nou router 3G

04 Martie 2014



TP-LINK a lansat router-ul portabil M5360, care încorporează un modem 3G care permite crearea în doar câteva secunde a unui hotspot Wi-Fi prin folosirea unui card SIM 3G. Conexiunea poate fi partajată cu până la 10 dispozitive simultan, astfel că router-ul este ideal pentru excursiile cu prietenii sau deplasările în scop de serviciu, atât în țară, cât și în străinătate. Utilizatorul are astfel posibilitatea optimizării cheltuielilor de roaming de date prin sharing-ul unei singure conexiuni cu mai multe dispozitive.




Router-ul suportă conexiuni brodaband 3G (HSPA+), care asigură o viteză de download de până la 21,6Mbps, respectiv 5,76Mbps upload. Dimensiunile reduse și bateria internă de 5200 mAh îl fac partenerul perfect pentru călătorie. M5360 poate funcționa între 16 și 26 de ore în cazul rulării unor aplicații uzuale (navigare pe internet, email) și până la 16 – 17 ore pentru rularea de aplicații cu consum de bandă sporit (descărcare de fișiere mari sau streaming video).


Pentru un plus de flexibilitate, dispozitivul poate fi reîncărcat prin cablu micro USB de la laptop, cu încărcător portabil sau folosind adaptorul inclus. Cu ajutorul display-ului OLED, utilizatorul poate verifica mai multe informaţii precum modul de operare, datele legate de trafic, statusul Wi-Fi, numărul utilizatorilor conectați la rețea, tipul rețelei disponibile (2G sau 3G), puterea semnalului, starea conexiunii la Internet sau starea bateriei.
M5360 are un slot pentru card micro SD cu capacitate de până la 32GB pentru a-l putea folosi și pe post de dispozitiv de stocare.
Noul router va fi disponibil și în România începând din luna august a acestui an.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite