Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Platforma de e-learning Academy Cube, disponibila pentru studentii din Romania

04 Martie 2014Platforma online de training si recrutare Academy Cube, sustinuta de SAP AG, a devenit disponibila si pentru studentii si absolventii din Romania, cu scopul de a le oferi un cadru unic de invatare si formare in cariera, prin care acestia pot afla despre diverse oportunitati de lucru in companii din Europa si pot beneficia de training-uri avansate prin care sa obtina competente specifice, extrem de utile pentru un nou loc de munca.


De altfel, platforma Academy Cube este disponibila pentru studentii, absolventii si tinerii profesionisti din toata Europa, fiind lansata sub forma unui proiect pilot in cadrul CeBIT 2013. In momentul de fata, informatiile prezentate in cadrul platformei sunt disponibile in engleza si spaniola.


Academy Cube se adreseaza in primul rand studentilor, absolventilor si tinerilor aflati la inceput de cariera din domeniul stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii (STEM), insa se pot inscrie in platforma si cei care au studiat in alte domenii, dar au nevoie de cunostinte suplimentare despre IT.


„Din pacate, in prezent, multi studenti sau tineri care au absolvit o facultate intampina dificultati in gasirea unui loc de munca, fie din cauza lipsei de experienta, fie pentru ca nu au dobandit anumite competente profesionale. Obiectivul platformei Academy Cube este tocmai acela de a facilita accesul tinerilor profesionisti din domeniul IT&C la locuri de munca potrivite specializarii lor, iar SAP sprijina cu mandrie aceasta initiativa”, a declarat Valentin Tomsa, directorul general al SAP Romania.


In ceea ce priveste recrutarea pe plan local, SAP Romania va posta anunturile de angajare in cadrul centrelor din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca si pe platforma Academy Cube, astfel incat cei interesati sa poata afla mai multe informatii despre cerintele postului si modalitatea prin care pot aplica.


Reprezentantii SAP se asteapta ca, pana la sfarsitul acestui an, aproximativ 200 de tineri talentati din Romania sa se inscrie in platforma si sa beneficieze de training-urile si oportunitatile oferite de aceasta. La nivel european, obiectivul Academy Cube este sa ajute cel putin 100.000 de tineri profesionisti sa obtina competentele necesare pe piata muncii.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite