Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Ixia lanseaza o noua editie a programului de internship-uri

04 Martie 2014Ixia lanseaza cea de-a cincea editie a programului de internship-uri Network your knowledge@Ixia, ce se adreseaza studentilor pasionati de programare, testare si dezvoltare software. Internship-urile sunt platite si au o durata de 3 luni, desfasurandu-se in perioada iunie – septembrie. Dupa finalizarea internship-urilor, toti participantii raman in baza de date Ixia si sunt luati in considerare cu prioritate pentru pozitiile care devin disponibile in companie.


Dupa ce trec de faza de selectie in baza CV-urilor si a unui numar de interviuri si teste cu manageri Ixia, candidatii selectati vor participa la traininguri specializate si vor avea acces la cele mai noi tehnologii si echipamente in materie de testare şi monitorizare de retele si dezvoltare software. In acelasi timp, pe toata perioada internship-ului, ei se pot bucura de o serie de beneficii, cum ar fi abonamente la servicii medicale private. Mai mult decat atat, studentii vor fi complet integrati in echipele de specialisti Ixia, contribuind la proiecte relevante pentru companie. Astfel, ei au parte de o experienta de lucru realista, prin intermediul careia pot intelege ce presupune un job adevarat, dar, mai important, ce le place sa faca si cum isi vad evolutia profesionala.


„Pentru Ixia a fost si este in continuare foarte important sa fim aproape de studentii de azi si specialistii de maine prin tot ceea ce facem. Programul de internship-uri Network your knowledge@Ixia este doar unul dintre proiectele prin care incercam sa descoperim tinere talente si sa le pregatim pentru mediul de lucru dintr-o companie din domeniul IT&C. Colaboram indeaproape cu mediul academic si cu asociatiile de studenti prin organizarea mai multor tipuri de activitati, de la sesiuni de mentorat si concursuri pentru proiectele de diploma la prezentari si workshopuri specializate, sau prin sponsorizarea unor evenimente sau incubatoare de idei pentru studenti. Suntem ferm convinsi ca tinerilor trebuie sa li se dea posibilitatea de a creste si de a dobandi abilitati practice pentru piata de munca actuala, motiv pentru care usa noastra este mereu deschisa celor care isi doresc sa isi construiasca o cariera in domeniu”, spune Teodor Ceausu, Country Manager Ixia Romania.


Studentii din facultatile cu profil tehnic interesati de aceste internship-uri se pot inscrie la adresa ixro-career@ixiacom.com in perioada 3-28 martie 2014.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite