Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

SAGE adauga o componenta de mobilitate in ERP

20 Martie 2014



Sage, furnizorul nr 3 de ERP la nivel global, a facut disponibila o aplicatie prin care clientii pot acces Sage ERP X3 de pe tablete Apple. Solutia Sage ERP X3 Sales App a fost creata speciale pentru echipele mobile de vanzari si permite utilizatorilor să acceseze datele înregistrate în soluția ERP cu ajutorul unui iPad, fie că au conexiune la un serviciu de internet mobil sau nu. “Accesul la sistemul de gestiune în orice circumstanță a devenit o cerere esențială a utilizatorilor. Este, de altfel, firesc să împărtășești sau să interacționezi cu alți colaboratori, clienți sau parteneri cu ajutorul unui echipament mobil sau a unui terminal conectat la internet”, explică Isabelle Saint Martin, șeful diviziei ERP Mid-Market Sage.

Utilizând această aplicație, angajații care ocupă poziții de vânzări și se află frecvent pe teren au acces în timp real la informațiile și serviciile operaționale. Sage ERP X3 Sales App poate fi utilizată în scenarii prestabilite pentru a îmbunătăți relațiile cu clienții și pentru a crește calitatea serviciilor livrate. Domeniul său de aplicabilitate acoperă funcții de back-office și front-office, utile angajaților implicați în activitățile de vânzări:
• Analiza vânzărilor: acces imediat la cei mai recenți indicatori de performanță pentru companie, clienți sau vânzători
• Informații despre clienți: istoric, localizare geografică, cifre actualizate de vânzări
• Citații/Comenzi/Facturi: managementul tranzacțiilor într-un mod simplu și intuitiv
• Regulament administrativ: înregistrarea regulamentelor și gestionarea cererilor nesoluționate
• Gestionarea calendarului: administrează întâlnirile cu clienții
• Gestionarea lead-urilor: monitorizează potențialii clienți din sistem
• Coerența informațiilor: online și offline
• Organizare multidosar

Pentru a facilita adoptarea soluțiilor noastre, provocarea este să îmbunătățim eficacitatea operațională pentru utilizatori, în conformitate cu evoluția business-ului. Lansarea Sage ERP X3 Sales App este rezultatul acestui demers, permițând comercianților, angajaților care lucrează pe teren și dispun de terminale mobile performante, să aibă acces la funcții de back-office și front-office utile în interacțiunea cu clienții”, declara Isabelle Saint Martin. Aplicația Sage ERP X3 Sales App este disponibilă pentru versiuni ale soluției ERP începând de la Sage ERP X3 6.5, pe tablete iPad cu sistem de operare iOS 5 sau mai nou.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite