Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> CRM >> Stiri si comunicate

Synergizer Business Solutions lansează o nouă versiune a soluţiei CAS CRM

25 Martie 2014



Synergizer Business Solutions si compania germana CAS CRM au lansat o noua solutie de tip xRM/CRM (Any/ Customer Relations Management) în cadrul Marketing&Sales Forum, un eveniment dedicat profesionistilor din marketing, vanzari si suport, forum care si-a propus sa abordeze schimbarile pe care era digitala le impune celor care doresc sa faca performanta in aceste domenii. Evenimentul a reunit consultanti de business cu experienta in cresterea competitivitatii companiilor, in optimizarea echipelor de vanzari si a portofoliului de produse, in definirea strategiei de adresare a prospectilor.
Aplicaţia lansată este o solutie „made in Germany”, cu toate implicatiile pozitive legate de fiabilitate si calitate. Produsul este adaptat si din punct de vedere licentiere la cerintele pietei fiind disponibil in toate variantele general acceptate. Cu o prezenta de aproape 30 de ani pe piata vest europeana, solutia este prezenta in 30 de tari, avand peste 7500 de clienti in intreaga lume, cu aproximativ 200000 de utilizatori inregistrati.
Solutiile CAS se află in topul clasamentelor de profil avand la baza flexibilitatea, stabilitatea, performanta si functionalitatile pe care le ofera (conform CRM Study 2012/2013, i2S Research, Zurich), raportul pret/valoare fiind unul avantajos. Aplicatia este adapatată deja pentru utilizarea în mediul mobil, CAS CRM fiind disponibil pe toate platformele mobile uzuale (iOS, Android, Win8).
Am ales aceasta solutie dupa o prospectare indelungata si elaborata a pietei, atat a celei locale, cat si a celei internationale. Ne-am dorit sa aducem in Romania un element de noutate, care sa completeze oferta existenta largind paleta de optiuni pentru companiile mici si mijlocii. Am cautat un sistem care sa ofere managerilor și antreprenorilor români un instrument cu adevarat flexibil si accesibil pentru optimizarea activitatii lor de zi cu zi, un instrument pe care sa il foloseasca cu reala placere, dar si un instrument care tine pasul cu noutatile tehnologice”, a precizat Ioana Răzvan, Business Development Manager, Synergizer Business Solutions.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite