Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Marian V. Popa este numit la conducerea DB Global Technology

25 Martie 2014



Marian V. Popa (59 de ani) a fost numit Manager al DB Global Technology S.R.L., un centru de tehnologie înființat recent la București și care va fi inaugurat oficial în prima jumătate a anului 2014.
Marian Popa va supraveghea organizarea și dezvoltarea celui de-al patrulea centru global de tehnologie al DB, unde vor fi create până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până la finalul anului 2016. Centrul de tehnologie va dezvolta software pentru Deutsche Bank și reprezintă o platformă pentru specialiști software cu nivel înalt de pregătire, care își vor putea dezvolta cariera și vor putea face o diferență la nivel internațional. Procesul de recrutare a demarat la finele anului 2013, iar numărul angajaților este estimat să ajungă la 100 de specialiști până la jumătatea anului.


„Domnul Popa are o experiență semnificativă și realizări profesionale importante în industria IT&C, acumulate pe parcursul unei cariere de excepție în poziții de top management deținute în România și în afara țării și credem că va contribui semnificativ la succesul centrului global de tehnologie de la București. Îi dorim mult succes în noul rol.”, a declarat Mihai Ionescu, reprezentantul Deutsche Bank în România.


Marian Popa are peste 30 de ani de experiență în poziții de conducere în cadrul unor com-panii importante IT&C din România și Europa. În perioada 2004-2012 Marian Popa a ocupat poziția de CEO al Endava CEE, un proiect greenfield pe care l-a dezvoltat cu succes de la 40 la 800 de angajați, distribuiți în patru sedii din Europa Centrală și de Est.


Născut în Sighișoara, Popa a absolvit Academia de Studii Economice din București și și-a completat educația profesională cu programe de pregătire pentru senior management în Marea Britanie, Belgia și Franța.


Deutsche Bank este prezentă pe piața din România din anul 1998 și oferă produse și soluții personalizate pentru clienții băncii corporative și ai băncii de investiții, servicii de tranzacții bancare pentru clienți corporativi și instituționali, precum și servicii de private banking pentru clienții persoane fizice. Deutsche Bank este una dintre cele mai importante bănci germane, câștigând în mod repetat distincția de „cea mai importantă bancă” în Europa Centrală și de Est. Deutsche Bank este un partener tradițional al autorităților române și a contribuit la unele dintre cele mai importante tranzacții financiare din România (în sectoarele energetic, de transport și al locuințelor sociale). Deutsche Bank a fost recent Lead Manager al emisiunilor de obligațiuni ale României, în septembrie și octombrie 2013.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite