Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Vlamir a devenit partener Xerox România

27 Martie 2014



Compania Vlamir a semnat un nou contract cu Xerox România la începutul anului 2014, devenind unul dintre partenerii Xerox România. Vlamir se alătură reţelei extinse de parteneri strategici ai Xerox care acoperă toată ţara, asigurandu-le clienţilor finali o gamă extinsă de tehnologii de ultimă generaţie.
Prin acest parteneriat Vlamir își propune să vină în întâmpinarea clienților cu un portofoliu puternic îmbunătățit cu imprimante şi multifuncţionale alb-negru şi color, echipamente care folosesc cerneala solidă, scanere şi software pentru administrarea echipamentelor conectate în reţea Xerox, satisfăcând nevoile clienților atât prin consultanță pre-vânzare, cât și prin asistență și servicii post-vânzare.
Experiența echipei Vlamir în managementul documentelor şi calitatea consacrată de peste 100 de ani a produselor şi a soluţiilor Xerox vor ajuta companiile să îşi optimizeze flotele de echipamente şi procesele cu documentele – să obţină reduceri pe mai multe planuri (costuri,consumabile, energie), să crească calitatea imprimării, să aibă un control riguros asupra oricărui document scanat, tipărit, copiat sau trimis prin fax şi să îşi securizeze datele la standarde ridicate.
Ne bucurăm să ne extindem reţeaua de parteneri cu o nouă companie, Vlamir, care ne va ajuta în demersul nostru de a ajuta companii de orice mărime să îşi optimizeze activităţile cu documentele, cu cele mai moderne şi eficiente tehnologii de imprimare,“ afirmă Victor Tătaru, Business Partner Manager, Xerox România. „Consolidarea reţelei Xerox de parteneri strategici în toată ţara se înscrie în strategia noastră de business, prin care ne propunem să acoperim cât mai bine nevoile companiilor privind procesele cu documentele.“
Parteneriatul nostru cu Xerox România va oferi oportunități speciale clienților noștri prin valoarea și forța soluțiilor Xerox pentru documente. Suntem încrezători că portofoliul extins de produse noi și inovatoare Xerox, asistate de serviciile postvanzare cu acoperire națională, și suportul pentru finanțarea achizițiilor, constituie o ofertă generoasă în scopul unui parteneriat de durată între Vlamir și clienții săi”, Carmen Vlădescu, Director General Vlamir Impex SRL.
Toate multifuncţionalele Xerox, care au intrat deja în portofoliul Vlamir, au încorporată platforma software ConnectKey, lansată anul trecut, care asigură un plus de mobilitate, securitate a datelor şi acces la servicii de cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite