Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Novensys introduce noul terminal mobil Motorola Workabout Pro 4

27 Martie 2014



Novensys introduce în portofoliu terminalul mobil rigidizat Workabout ProTM 4, ce permite în orice moment personalizarea cu module funcționale pentru a îndeplini necesitățile specifice utilizatorului din teren.
Ergonomic, Workabout Pro 4 este singurul terminal mobil prevăzut cu module capabile să citească etichete RFID de frecvență joasă (LF), înaltă (HF) și ultra-înaltă (UHF). Construit pentru producție, transporturi și logistică, depozite, servicii în teren, terminalul mobil Workabout Pro 4 este foarte ușor, ideal pentru comenzi vocale, dovada livrării în curierat, mentenanța vehiculelor și soluții specializare care îmbunătățesc productivitatea și relațiile cu clienții.


Generația 4 a seriei Workabout Pro oferă un design unic și flexibil, facilitând pentru orice funcționalitate cheie actualizarea la nivelul celor mai recente tehnologii, prin simpla schimbare a modulelor în propriul departament IT.
Cercetările arată un beneficiu substanțial venit din costul total al deținerii (TCO) pentru companiile care aleg dispozitive rigidizate la nivel de întreprindere pentru aplicații de afaceri. Arhitectura modulară a Workabout Pro 4 poate reduce chiar mai mult costul total al deținerii prin capacitatea de a actualiza funcționalitățile și extinde astfel durata de viață.
Cu un preț competitiv, ecranul mai mare și o rază mai largă de scanare, Workabout Pro 4 întâmpină nevoile clienților cu o ofertă nouă situată între familiile de terminale mobile Motorola MC3000 și MC9000.


„Ne înnoim angajamentul de a oferi împreuna cu Motorola cele mai bune soluții de mobilitate și ne încurajăm clienții să aleaga Motorola Workabout Pro 4 pentru că este construit pe baza conceptelor modulare ale seriei ceea ce îl face foarte potrivit pentru cliențiii noștri care sunt foarte atenți la costuri. Noul produs lansat de Motorola îți oferă oportunitatea de a cumpăra funcționalitățile de care ai nevoie astăzi, adăugând cu ușurință altele în viitor”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO Novensys.


Terminalul mobil Psion Workabout Pro 4 poate fi utilizat împreună cu soluțiile cu IP propriu Novensys, susținând companiile în creșterea productivității și facilitând accesul în timp real la informații esențiale: Novensys for Warehouse, Novensys for Assets, Novensys for Meter Reading, servicii de curierat și pe teren, însă și cu soluțiile pentru Gestiunea Resurselor Întreprinderii (ERP): Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX, prin extinderea operațiunilor clasice din birouri pe teren (service, vânzări, facturare și colectare).
Novensys este Motorola Industrial Mobile Computing Elite Specialist, cel mai înalt nivel de specializare, având competențe avansate și în tehnologii precum Advanced Data Capture, Mobile Computing, RFID și Wireless&Security Networks, experiență dovedită în 15 ani de integrare de proiecte în piața românească și cea international.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite