Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Eugen Serbanescu este noul Director General al Alcatel-Lucent Romania

27 Martie 2014Incepand de la 1 aprilie 2014, Eugen Serbanescu va fi noul Director General pentru Alcatel-Lucent Romania. Eugen Serbanescu isi va asuma responsabilitatea administrarii si gestionarii operatiunilor curente ale companiei in Romania, precum si directia strategica si comerciala pe care compania o va avea in Romania.Eugen Serbanescu are o experienta de peste 18 de ani in sectorul telecomunicatiilor.
Inainte de a se alatura echipei Alcatel-Lucent in Romania Eugen Serbanescu a detinut functiile de Regional Sales Director Central and Eastern Europe pentru Info Vista si Director Sales and Business Development Central and Eastern Europe pentru Tekelec.
Inainte de acestea, Eugen Serbanescu a lucrat pentru mai bine de sapte ani pentru compania Nortel Networks.
In varsta de 44 de ani, Eugen este casatorit si are 2 copii. Printre pasiunile sale se numara competitiile sportive, pianul si fotografia.


„Sunt incantat sa lucrez pentru Alcatel-Lucent in Romania. Preluarea aceastui rol reprezinta o mare responsabilitate si in acelasi timp o provocare pentru mine avand in vedere istoria de peste 20 de ani a acestei companii in Romania, precum si reputatia de lider tehnologic la nivel local si international. In calitate de Director General pentru Alcatel-Lucent Romania voi trasa directia strategica a companiei in Romania si ma voi concentra pe dezvoltarea activitatii comerciale, avand ca atuu potrofoliul impresionant de produse si servicii, precum si resursa umana in domeniul cercetarii si dezvoltarii pe care o avem in cadrul companiei in Romania. Imi voi folosi experienta si cunostintele despre piata de profil din Romania si din regiune pentru a-mi atinge obiectivele”, a declarat Eugen Serbanescu, noul Director General pentru Alcatel-Lucent Romania.


„Sunt foarte multumit de faptul ca Eugen Serbanescu va fi noul Director General pentru Alcatel-Lucent Romania. Este un profesionist experimentat cu rezultate profesionale evidente. Experienta si cunostintele sale despre piata de telecomunicatii din Romania vor fi benefice in continuarea dezvoltarii activitatilor noastre aici. Romania este un punct strategic pe harta companiei Alcatel-Lucent si am incredere ca Eugen Serbanescu va continua aceasta directie si va propune solutii benefice atat pentru clientii nostri, cat si pentru activitatile noastre din Romania si cei peste 1400 de angajati”, a spus Heinz Zallmann, Director Regional de Vanzari pentru Alcatel-Lucent in Europa de Est.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite