Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cu 12c, Oracle conectează bazele de date la cloud

27 Martie 2014




Da, fără doar și poate, consumatorii cei mai mari de baze de date sunt sectorul bancar, telecom, utilități, care lucrează cu volume foarte mari de date.

Oracle are o cotă de peste 50% din piaţa de soluţii de baze de date din România, mai mult decât cota de piaţă înregistrată de firmă la nivel mondial. În general, marea masă a clienților migrează către o versiune nouă de la al doilea release. Oracle a lăsat întotdeauna decizia de migrare la o versiune nouă la latitudinea clientului. Însă ne așteptăm să se migreze masiv către 12c.

Investim foarte mult în zona de educație și de aceea în prezent există pe piață foarte multe resurse pentru informarea clienților. Pe de altă parte, prin serviciile de suport pe care le oferim pentru baze de date, încurajăm clienții noștri în momentul în care fac o migrare, mai ales pentru o bază de date critică, să deschidă un caz și să anunțe acest lucru, pentru că avem best practice-uri extrem de utile.

De asemenea, încurajăm toți partenerii noștri de tip ISV să vină să testeze propriile aplicații la centrul partenerului nostru Omnilogic, unde există chiar și o platformă Exadata. Îi sprijinim în procesul de testare sau în procesul de migrare, pentru că avem foarte mulți parteneri care au dezvoltat soluții pe alte tehnologii și vor să migreze din diferite motive către Oracle.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite