Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Canon extinde gama imageRUNNER

28 Martie 2014



Canon Europe a anunţat lansarea a două modele compacte de multifuncţionale A3, ușor de folosit, din gama imageRUNNER A3: imageRUNNER 2202 şi imageRUNNER 2202N. Cele două dispozitive îmbină funcţionalităţi intuitive de imprimare, copiere, scanare şi permit administrarea facilă a fluxului de documente din mediile de lucru IMM cu minimul de cheltuieli. De exemplu, un buton cu opțiuni favorite facilitează accesul rapid la comenzi de lucru des folosite, scanare şi copiere, iar aplicaţia de desktop MF Toolbox oferă utilizatorilor abilitatea de a scana, stoca şi distribui cu uşurinţă documente. Software-ul permite executarea cu doar câteva click-uri a tuturor sarcinilor zilnice de scanare prin salvarea imaginilor în format PDF, ataşarea lor la e-mail sau direcționarea către o aplicaţie specifică.

Imprimantele sunt astfel concepute încât să ofere un nivel de eficienţă energetică, printr-un consum sub 2 waţi în modul Sleep (Hibernare). Ambele echipamente funcţionează cu viteză de imprimare, scanare şi copiere de 22 pagini-pe-minut. Modelul imageRUNNER 2202N este pregătit pentru lucrul în reţea şi oferă disponibilitatea ataşării unei casete suplimentare de hârtie, unitate duplex sau alimentator automat pentru originale, în timp ce modelul imageRUNNER 2202 oferă posibilitatea copierii, imprimării și scanării de documente de pe memorie USB.

Noile echipamente imageRUNNER oferă instrumente de creştere a productivităţii, control al costurilor, securitate şi integrare în cadrul echipelor şi spaţiilor de lucru. Concepute pentru necesităţile grupurilor mici de lucru, modelele Canon oferă IMM-urilor o metodă accesibilă financiar de a produce imprimări de înaltă calitate, copiere şi scanare, design-ul compact şi economic fiind potrivit spaţiilor de lucru restrânse.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite