Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Logicom a devenit partener Citrix pentru Romania

31 Martie 2014



Logicom, unul dintre principalii distribuitori de produse si servicii IT, a semnat la inceputul anului un parteneriat cu Citrix, furnizor de solutii de mobilitate si cloud computing la nivel global.
Furnizorii de servicii IT sunt sprijiniti de solutiile Citrix in construirea de infrastructura cloud, prin folosirea celor mai performante tehnologii de virtualizare si networking, acestia fiind capabili sa livreze servicii de inalta performanta, in conditii flexibile si eficiente din punct de vedere al costului. Cu cele mai avansate solutii cloud pentru mobilitate, desktop virtualization, networking, collaboration and data sharing, Citrix asigura companiilor viteza si agilitatea necesare pentru a reusi intr-o lume mobila si dinamica.
Pe masura ce munca devine un proces din ce in ce mai complex si imprevizibil, oamenii au nevoie de solutii simple, de ultima generatie. Aceast mod de abordare a tehnologiei schimba fundamental modul in care oamenii si companiile opereaza, colaboreaza si inoveaza. In acest context, parteneriatul nostru cu Citrix, pune la dispozitia companiilor romanesti modalitati inovative de lucru folosite la scara mondiala”, afirma Ciprian Pirv, Director General Logicom IT Distributie.
Oamenii au nevoie de libertatea de a munci de pe orice dispozitiv. Aceasta „consumerizare” este bine stabilita in mediul enterprise si presupune o transformare continua a business-ului si a modelelor IT in urmatorii ani. Prin adoptarea acestui trend si a strategiei “bring-your-own-device” (BYOD), organizatiile protejeaza datele si simplifica utilizarea serviciilor de IT.
Lider in solutii mobile de lucru, Citrix ofera posibilitatea angajatilor sa lucreze si sa colaboreze oriunde in interiorul sau in afara organizatiei, pe oricare dintre cele mai recente dispozitive mobile, la fel de usor ca si cum s-ar afla in propriul birou – simplu si sigur. Aplicatiile si desktop-urile virtuale sunt centralizate intr-un centru de date, ceea ce permite IT-ului sa le livreze la cerere utilizatorilor, pe orice dispozitiv, in orice loc.



Tags: Citrix, BYOD, Logicom

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite