Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Google anunta campionatul de codare Google Code Jam

03 Aprilie 2014



Google anunta editia 2014 a campionatului de codare Google Code Jam. Inregistrarile in competitie sunt deschise pana pe 11 aprilie, cand va incepe runda de calificare. Google Code Jam este o competitie globala, care se adreseaza comunitatilor de programatori si presupune rezolvarea de puzzle-uri algoritmici.


Mii de participanti se inscriu anual si incearca sa depaseasca cele trei runde ale Google Code Jam. Primii 25 de finalisti ai Code Jam 2014 vor fi invitati sa concureze in etapa finala, caree se va desfasura la Google Los Angeles, premiul cel mare fiind de 15.000 de dolari. Concursul se desfasoara in trei runde, in intervalul aprilie-iunie, iar finala va avea loc pe 15 august.


Competitia consta in rezolvarea unor probleme de algoritmica, intr-un anumit interval de timp. Concurentii pot folosi orice limbaj de programare si mediu de dezvoltare pentru a ajunge la solutie.


Google Code Jam se afla la a 11-a editie. Anul trecut au participat peste 45.000 de programatori, castigatorul fiind Ivan Miatselski din Belarus.
Inscrierile se pot face aici: http://goo.gl/Rq1dzr



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite