Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Utilizatorii Android pot opta pentru protectie premium prin Avira

03 Aprilie 2014Cresterea comertului online prin intermediul dispozitivelor mobile si dorinta tot mai presanta de a pastra in siguranta datele utilizatorilor au determinat compania Avira sa dezvolte trei noi functionalitati pentru aplicatia sa premium Avira Antivirus Security Pro.


Noile functionalitati, dezvoltate in Silicon Valley de catre echipa Avira specializata in securitatea dispozitivelor mobile, sunt disponibile incepand cu data de 1 aprilie 2014, prin Google Play Store, tuturor utilizatorilor de smartphones si tablete cu sistem de operare Android.


Avira Android Security, la baza careia sta multi-premiatul motor antivirus Avira, verifica automat dispozitivul mobil al utilizatorului pentru a gasi virusi, spyware, troieni sau alte tipuri de malware. Utilizatorii pot alege totodata sa blocheze apelurile sau mesajele text de la contactele ce ii deranjeaza.


In plus, accesand portalul my.avira.com utilizatorii pot localiza pe harta, de la distanta, propriul dispozitiv mobil (via GPS, WiFi sau semnal GSM), il pot determina sa „tipe” in cazul in care este pierdut ori ratacit (chiar si daca soneria este oprita). De asemenea, prin my.avira.com, utilizatorul poate bloca de la distanta telefonul sau tableta si chiar poate sterge datele in caz de furt.


Aplicatia Avira Android Security functioneaza pe orice telefon cu versiuni incepand de la Android 2.2 (Froyo) si pe orice tableta cu minimum Android 4.0 (Jelly Bean).
„Avira este foarte hotarata sa ajute utilizatorii sa isi securizeze cat mai bine dispozitivele mobile si datele personale, mai ales in contextul cresterii numarului problemelor de securitate identificate in cazul sistemului de operare Android,” spune Leon Crutchley, mobile products manager pentru Avira.

Upgrade-uri Android Premium
Utilizatorii de echipamente cu sistem de operare Android au acum la dispozitie urmatoarele trei functii premium pentru aplicatia Avira Antivirus Security Pro:
Navigheaza in siguranta – Site-urile nesigure si care pot infecta telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android sunt blocate utilizand o tehnologie puternica de monitorizare a URL-urilor in timp real, astfel incat utilizatorii sa nu fie pacaliti de atacuri de tip phishing sau alte incercari ale infractorilor online.
Update-uri in fiecare ora – Telefoanele si tabletele cu sistem de operare Android pot deveni vulnerabile imediat dupa aparitia unui malware. Avira va asigura protectia echipamentelor prin update-uri foarte frecvente, astfel incat utilizatorii sa stie ca informatiile lor confidentiale sunt tot timpul in siguranta.
Acces la suport rapid – In cazul in care un utilizator intampina o anumita problema, expertii din echipa Avira sunt doar la un click distanta.
Avira Antivirus Security Pro este disponibila pentru dispozitivele cu cel putin Android 2.2, si este localizata in prezent in limbile engleza, germana, italiana, franceza, spaniola, japoneza si coreeana.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite