Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

ASUS extinde oferta adresata audiofililor

04 Aprilie 2014ASUS a lansat Essence STX II și Essence STX II 7.1, două plăci de sunet Hi-Fi concepute pentru a delecta audiofilii cu un sunet impecabil, grație raportului semnal-zgomot de 124dB (SNR) și amplificatorului pentru căști de 600ohmi. Essence STX II și STX II 7.1 sunt construite pe baza experienței modelului ASUS Essence STX, venind să continue succesul și popularitatea acesteia. Prima placă de sunet "consumer" din lume ce oferă un raport semnal-zgomot de 124db și amplificator pentru căști de 600ohmi s-a menținut în topurile Hi-Fi în urma voturilor utilizatorilor din întreaga lume.
Continuând în spiritul audiofililor, noile plăci Essence STX II și STX II 7.1 au un raport semnal-zgomot de 124dB pentru conexiunile de linie și de 120dB pentru căști. Frecvența precisă este controlată de oscilatoare compensate cu temperatura (TCXO). Alimentarea optimizată este asigurată de stabilizatoare de tensiune LDO, iar condensatorii WIMA contribuie la un sunet echilibrat.
Cu amplificatorul capabil să ofere o ieșire de 600ohmi pentru căști, controlul suplimentar pentru căști IEM (in-ear monitor), amplificatoarele operaționale MUSES de înaltă calitate și kitul inclus ce permite înlocuirea lor, ASUS demonstrează încă o dată abilitatea de a redefini piața plăcilor de sunet. Mai mult, Essence STX II 7 redă sunet surround 7.1 printr-o placă de extensie simplu de montat.
La patru ani de la debutul Essence STX, ASUS rămâne hotărât să ofere cele mai bune plăci de sunet high-end pentru a încânta cei mai pretențioși audiofili. Bazându-se pe ani de experiență în dezvoltarea Essence One, Essence STU și Essence III, Essence STX II vine cu un design meticulos, performanță și muzicalitate profundă, elemente care formează spiritul întregii serii Essence Hi-Fi”, a declarat cu prilejul lansării Ives Chiu, ASUS Product Manager pe Sectorul Audio din cadrul diviziei Multimedia.
Calitate audio legendară Essence STX II și STX II 7.1 oferă claritate audio de top cu 124dB raport semnal-zgomot, un nivel mult invidiat încă de la apariția lui Essence STX, de până la 64 de ori mai bun decât nivelul unei plăci integrate obișnuite. Ieșirea pentru căști atinge o valoare incredibilă de 120dB SNR.
Pentru a atinge esența sunetului, inginerii ASUS au echipat Essence STX II și STX II 7.1 cu și mai multe componente de calitate Hi-Fi. Acestea includ surse de frecvență TCXO premium, ce asigură un nivel ultra-redus de bruiaj, stabilizatoare LDO de înaltă fidelitate și condensatori germani WIMA pentru un sunet echilibrat.
Muzicalitatea profundă, așteptată de ascultătorii Essence, este livrată odată cu celebrele amplificatoare operaționale MUSES 8920 și MUSES 8820, ce oferă o tonalitate realistă și un sunet spațial. Atât Essence STX II cât și STX II 7.1 beneficiază de socluri pentru montare și vin cu un kit ce include trei amplificatoare operaționale suplimentare: două Texas Instruments LME49720 și unul MUSES 8820 ce permit utilizatorului să obțină diferite timbre vocale și combinații tonale. Kitul include o clemă care facilitează demontarea cipurilor amplificatoare.
Sunet real pe 7.1 canale simplu de reglat și perfect pentru personalizare Essence STX II 7.1 este o placă de extensie ce oferă sunet surround pe 7.1 canale având ieșiri de înaltă fidelitate, cu un raport semnal/zgomot de 120dB. Placa de extensie ușor de montat se conectează într-un slot adiacent lui Essence STX II 7.1, astfel încât instalarea să fie cât mai comodă. Fiecare canal poate fi personalizat cu cele nouă socluri pentru amplificatoarele operaționale, audiofilii având libertatea totală să creeze o experiență audio perfectă.
Calitatea audio impecabilă stă în detalii Inginerii audio din cadrul ASUS au studiat și au luat în calcul toate aspectele legate de design, atenția la detalii ieșind în evidență atât pe Essence STX II, cât și pe STX II 7.1. Amplificatorul pentru căști suportă o impedanță de până la 600Ohmi, astfel încât audiofilii să se bucure de calitatea oferită de Essence STX II și STX II 7.1. Inginerii ASUS au integrat în noile plăci un sistem de control suplimentar, conceput în mod special pentru căștile IEM de înaltă fidelitate, permițând muzicienilor, pasionaților și ascultătorilor să utilizeze căști intra-aurale ce transmit canalul audio direct în ureche, izolând zgomotul ambiental în obținerea unui sunet curat.
Plăcile beneficiază de un pachet software, ce include o versiune completă Dolby Home Theater - o suită software avansată ce transformă PC-ul într-un centru home-theater cu sunet surround îmbunătățit.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite