Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Evolio lansează tableta Quattro HD

04 Aprilie 2014



Evolio lansează Quattro HD, o tableta Quad-Core concepută pentru navigare pe internet si jocuri video, având un ecran IPS de 7”, procesor Quad-Core la 1,2 GHz și procesor grafic Octa-Core.
Tableta Quad-Core Quattro HD este echipată cu procesorul graphic cu 8 nuclee (Octa-Core) PowerVR SGX544MP2, care conferă o extraordinară capacitate de procesare grafică la un consum de energie scăzut. Acesta, împreună cu procesorul Quad-Core, la frecvența 1,2 GHz, asigură o rulare fluentă a jocurilor video cu grafică complexă.
Unul dintre atuurile tabletei Evolio Quattro HD este ecranul de 7 inchi, de tip IPS, cu o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, care redă imaginile într-un mod realist, culori vii și strălucitoare.
Noua tabletă Evolio Quattro HD are o memorie internă de 8 GB și permite extinderea acesteia cu până la încă 32 GB prin card MicroSD. Tableta este echipată cu cameră foto și poate reda până la 25 de formate foto, video și audio, iar sistemul de operare este Android 4.2.2.
În ceea ce privește elementele de conectivitate ale tabletei Quad-Core Evolio Quattro HD, aceasta dispune de conexiune la internet Wi-Fi și prin modem extern 3G, și are porturi Micro USB, Mini HDMI, Micro SD și Audio Jack.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite