Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Trei noi smartphone-uri Nokia Lumia cu Windows Phone 8.1

04 Aprilie 2014În cadrul Microsoft Build 2014, Nokia a anunțat trei smartphone-uri Lumia bazate pe Windows Phone 8.1 și o serie de caracteristici exclusive Nokia. De asemenea, Nokia a confirmat că Windows Phone 8.1 este programat să fie disponibil pentru tot portofoliul Lumia Windows 8 ca actualizare over-the-air, în această vară, în urma testelor și aprobărilor din partea partenerilor.
“Oferim utlizatorilor tot ce este mai bun de la Microsoft și Lumia, prin trei dispozitive impresionante bazate pe Windows 8.1. Pe lângă noi capabilităţi de la Microsoft, Nokia oferă utilizatorilor o experiență foto-video fără compromisuri, design atragător și telefoane de business mai bune”, a declarat Stephen Elop, Executive Vice President, Nokia Devices & Services. “De asemenea, suntem încântați să aducem cele mai importante noutăţi din Windows Phone 8.1 pe dispozitivele Lumia."
Începând din această vară, Windows Phone 8.1 este programat să ajungă pe dispozitivele Lumia Windows 8 existente, împreună cu experințele exclusive Lumia, printr-o actualizare over-the-air numită Lumia Cyan. Windows Phone 8.1 aduce noutăţi în interfaţa cu LiveTiles, acces printr-o singură glisare la notificările importante din Action Center şi modalități mai rapide de conectare și tastare prin Word Flow. De asemenea, începând cu Statele Unite, va fi introdusă aplicația Cortana, un asistent virtual personal și proactiv. În plus, prin pachetul Windows Phone 8.1 destinat mediului enterprise, dispozitivele Lumia cu Windows Phone 8 devin telefoane de afaceri mai bune.
Nokia Lumia 930:
•Cameră PureView de 20 megapixeli cu tehnologie optică ZEISS și tehnologie Rich Recording avansată, oferind o experință video și foto impecabilă, prin noua inovație Living Images.
•Design superb ce îmbină accente metalice și policarbonat în culori vibrante, cu un afișaj ClearBlack de 5 inci pentru o vizualizare optimă a Vyclone, Netflix și Xbox Video, chiar și în lumina puternică a zilei.
•Procesor quad-core Snapdragon la 2,2GHz ce sporeşte performanţa în livrarea de conținut precum aplicații, jocuri, Internet și servicii Microsoft integrate precum OneDrive și Microsoft Office.
Nokia Lumia 930 urmează să fie lansat pe piaţă în iunie, începând cu Europa, Asia, Orientul Mijlociu și India, la un preț estimativ de 599 dolari înainte de taxe și subvenții.
Nokia Lumia 630 și Nokia Lumia 635:
•Un procesor quad core Snapdragon ce oferă o experință mai rapidă de utilizare a reţelelor de socializare prin Word Flow și aplicații precum WhatsApp și WeChat.
•Un design unic, în culori vii, cu capace interschimbabile și ecran ClearBlack de 4,5 inci ce oferă o experință de divertisment captivantă cu aplicații și jocuri incluzând Asphalt 8 și Vimeo.
•Mai multe opțiuni, prin trei variante: Lumia 630 single-SIM 3G și primul Lumia dual-SIM 3G, precum și Lumia 635 în versiunea 4G/LTE.
•Experințele oferite de smartphone-uri Lumia high-end, inclusiv SensorCore cu Bing Health și Fitness, Microsoft Office, Nokia Camera, streaming gratuit Nokia MixRadio precum și hărți globale și navigație gratuită prin HERE, care economisesc timp și bani.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite