Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Piata de Citrix se maturizeaza

04 Aprilie 2006



Genesys, cel mai dinamic partener Citrix pe piata est-europeana pe segmentul IMM, a organizat sub denumirea generica „Citrix Access Infrastructure Solutions”, a saptea editie a obisnuitului eveniment dedicat partenerilor si beneficiarilor. Sesiunea principala s-a focalizat pe anuntarea celor mai mai recente concepte legate de infrastructura de acces si solutiile Citrix anuntate la Forumul de la Orlando din ianuarie 2006. A doua sectiune a evenimentului a fost dedicata prezentarii a doua categorii de solutii specifice oferite de Citrix: pentru clientii din domeniul serviciilor financiare si pentru zona companiilor mici si mijlocii.
„Devenit deja o traditie in calendarul anual Genesys, acest eveniment a reprezentat o buna ocazie de a prezenta comunitatii Citrix din Romania o mare varietate de informatii de cea mai mare actualitate legate de solutii si servicii care, depasind segmentul enterprise, vor face parte in curand din activitatea noastra cotidiana. Mai mult, piata solutiilor Citrix din Romania tinde sa ajunga la o etapa de maturitate si avem nevoie de parteneri cu experienta care sa dispuna de competentele necesare pentru abordarea unor proiecte de infrastructura din ce in ce mai complexe, in zone cheie ale economiei, ne-a declarat Radu Crahmaliuc - Business Development Manager GENESYS.
Principalele beneficii asigurate de solutiile Citrix sunt: accesul la aplicatii in sisteme heterogene, in cele mai optime conditii de mobilitate, flexibilitate si securitate, la costuri de instalare si intretinere extrem de reduse. Cele mai cunoscute produse sunt: Citrix Access Suite – platforma integrata de aplicatii care asigura accesul simplificat, instantaneu si in siguranta la aplicatii si la orice sursa de informatii si Citrix Presentation Server – cel mai apreciat produs pentru administrarea accesului la aplicatii in medii heterogene bazate pe arhitectura on demand. De o popularitate in continua crestere se bucura solutia Citrix Access Essentials dedicata firmelor mici si mijlocii precum si suita de servicii online GoToMeeting, GoToMyPC si GoToAssist. Prezentata in premiera la conventia Citrix de la Orlando, NetScaler este una dintre solutiile care va revolutiona piata enterprise, asigurand o reducere cu peste 50% a timpului de acces la aplicatiile online.
Utilizatorii de Citrix din zona acoperita de Genesys reprezinta cele mai importante bune din economia romaneasca, indiferent de verticala: OMV Petrom, Agip, ABN Amro Bank Romania, Coca Cola HBC, Sicomed, Alcatel Romania sau Tiriac Auto.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite