Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Cisco lanseaza noile switch-uri Nexus 9000

04 Aprilie 2014Cisco a lansat noile modele de switch-uri Cisco Nexus 9504 și Nexus 9516 din gama Nexus 9000, completând astfel inovațiile din seria Application Centric Infrastructure (ACI). ACI este prima soluție de cloud și data center care asigură automatizare, vizibilitate și securitate completă pentru rețea, precum și un management integrat al resurselor IT virtuale și fizice, toate centrate în jurul nevoilor aplicațiilor.


Cisco Global Cloud Index arată că două treimi din fluxul total de date va fi procesat în cloud până în 2017 și peste două treimi din traficul generat de centrele de date va proveni din cloud. Companiile care construiesc cloud-uri private, publice sau hibride au nevoie de automatizare bazată pe politici pentru a optimiza implementările de cloud și a câștiga o eficiență mai mare.


Cisco a anunțat, de asemenea, un produs nou din familia Nexus 3000: switch-ul Nexus 3164Q conceput pentru fluxurile mari de date specifice centrelor de date scalabile masiv (massively scalable data centers - MSDC) și big data. Nexus 3164Q suportă o gamă variată de instrumente de automatizare pentru furnizorii de servicii cloud, inclusiv suport pentru Linux Container, XML, JSON, Puppet/Chef, Python și OpenStack. Switch-urile Cisco Nexus 3000 sunt prezente în rețelele a opt din 10 cei mai mari furnizori de servicii, acoperind mare parte din infrastructură. Anunțul Cisco a fost făcut în contextul sărbătoririi a 5 ani de Unified Computing System (UCS).


În urmă cu 5 ani, Cisco își făcea intrarea pe piața serverelor prin lansarea primei inovații din ultimii zeci de ani - Unified Computing System (UCS). Cisco se poziționează în prezent pe locul doi la nivel global la veniturile din vânzarea de servere blade X86 și deține o cotă de piață de 30% în Statele Unite ale Americii. Totodată se află în top cinci vendori de servere la nivel global.


Împreună cu partenerii săi tehnologici, Cisco a creat o nouă categorie de soluții integrate de infrastructură: VSPEX cu EMC, FlexPod cu NetApp și vblock cu VCE; astăzi, aceste soluții integrate de colaborare sunt unele de top la nivel de industrie. Cisco a colaborat, de asemenea, cu furnizori de software de vârf precum Microsoft, Oracle și SAP, precum și cu distribuitori majori de Hadoop, pentru a optimiza UCS ca platformă pentru aplicații high-performance computing.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite