Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Cisco lansează noi switch-uri de mare performanță

07 Aprilie 2014



Cisco a lansat noile modele de switch-uri Cisco Nexus 9504 și Nexus 9516 din gama Nexus 9000, completând astfel inovațiile din seria Application Centric Infrastructure (ACI). ACI este prima soluție de cloud și data center care asigură automatizare, vizibilitate și securitate completă pentru rețea, precum și un management integrat al resurselor IT virtuale și fizice, toate centrate în jurul nevoilor aplicațiilor.
Automatizarea bazată pe politici centralizate asigurată de Cisco Application Policy Infrastructure Controller (APIC), profilurile de aplicație și switch-urile Nexus 9000 se combină pentru a ajuta organizațiile să construiască cloud-uri hibride și rețele în cloud cu nivel ridicat de securitate. Cisco a anunțat, de asemenea, un produs nou din familia Nexus 3000 : switch-ul Nexus 3164Q conceput pentru fluxurile mari de date specifice centrelor de date scalabile masiv (massively scalable data centers - MSDC) și big data. Nexus 3164Q suportă o gamă variată de instrumente de automatizare pentru furnizorii de servicii cloud, inclusiv suport pentru Linux Container, XML, JSON, Puppet/Chef, Python și OpenStack. Switch-urile Cisco Nexus 3000 sunt prezente în rețelele a opt din 10 cei mai mari furnizori de servicii, acoperind mare parte din infrastructură. Anunțul Cisco a fost făcut în contextul sărbătoririi a 5 ani de Unified Computing System (UCS) ™.
Cisco Global Cloud Index arată că două treimi din fluxul total de date va fi procesat în cloud până în 2017 și peste două treimi din traficul generat de centrele de date va proveni din cloud. Companiile care construiesc cloud-uri private, publice sau hibride au nevoie de automatizare bazată pe politici pentru a optimiza implementările de cloud și a câștiga o eficiență mai mare.
Alături de modelul Cisco Nexus 9508, Cisco Nexus 9504 și Nexus 9516 constituie gama de switch-uri pentru centre de date cu cel mai ridicat nivel de performanță, eficiență energetică, scalabilitate și programabilitate, concepute să răspundă cerințelor impuse de cloud, big data și aplicații complexe. Testele independente realizate de Miercom demonstrează că seria Nexus 9000 oferă performanță și siguranță.
Portofoliul Nexus 9500 include inovații diverse cum ar fi primul switch modular fără backplane care asigură eficiență energetică și de răcire cu 15% mai mare, dar și un design simplificat pentru 30% din componente, pentru o fibilitate de 2,8 ori mai mare. Portofoliul de switch-uri oferă de asemenea flexibilitate șasiului pentru designuri de acces 1/10G eficiente din punct de vedere al costului, designuri de agregare 10G/40G și 40G de înaltă performanță, și designuri 100G moderne, de tip leaf/spine.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite