Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Lenovo anunta noua serie A de tablete Android

07 Aprilie 2014



Lenovo a anuntat seria A de tablete Android, in configuratii si dimensiuni care indeplinesc nevoile consumatorilor atat prin ultraportabilitate cat si prin performantele multimedia. Portofoliul seriei A, care are de asemenea putere de calcul quad-core pentru o experienta cat mai fluida, va fi disponibil incepand cu al doilea trimestru din 2014.




Primul model din noua serie este A7-30 de 7 inci. Acest model a fost creat pentru a oferi cea mai buna experienta muzicala si multimedia cu ajutorul celor doua difuzoare frontale Dolby. Modelul A7-50 este un insotitor ideal pentru citit, avand un ecran HD de 7 inch, in timp ce ecranul mai mare al lui A8 transforma tableta intr-un sistem de „home entertainment” mobil.
A10 este tableta care completeaza noua serie de la Lenovo. Device-ul vine echipat cu un ecran HD masiv de 10,1” si doua difuzoare frontale Dolby pentru vizionarea impecabila a filmelor, in miscare.


„Ultima serie de tablete de la Lenovo este creata pentru a indeplini nevoile utilizatorilor tineri si activi, care sunt mereu pe fuga si care au cerinte in stilul lor de viata la fel de variate precum personalitatile lor. Cu aceste noutati in portofoliul nostru de tablete, am introdus tablete care se adreseaza direct obiceiurilor fiecarui consumator: fie ca prefera muzica, sa citeasca e-bookuri sau sa se uite la clipuri video in miscare. Familia noastra de tablete Android va atrage utilizatorii din jurul lumii datorita faptului ca noi am construit aceste produse pentru a fi pe cat se poate de versatile si ca sa poata deservi nevoi si bugete variate”, a declarat Shao Tao, vicepresedintele Lenovo si director general al Mobile BU.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite