Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Tabletele Vonino disponibile la preturi speciale in oferta Orange

07 Aprilie 2014Orange introduce trei noi tablete marca Vonino in portofoliul sau: Vonino Onyx Z, aflată în prima ofertă Best Deal dedicată tabletelor, Vonino Sirius QS și Vonino Spirit QS.


Noile tablete intrate în portofoliul Orange, bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google, ce ating viteze 3G+, sunt produse fiabile și care se caracterizează printr-o calitate ridicată a finisajelor. Comercializate împreună cu abonamentele Orange, tabletele Vonino vor beneficia de preturi speciale. Astfel, împreună cu pachetul Colibri Explore 15 Vonino Onyx Z, aflată în oferta Best Deal, va fi disponibilă la pretul de 0 euro, alături de abonamentul Colibri Explore 20 Vonino Sirius QS va avea același pret special de 0 euro, iar la pachetul Colibri Explore 25, modelul Vonino Spirit QS beneficiază de oferta specială de 0 euro.


„Best Deal este unul dintre cele mai longevive și de succes concepte de la Orange, care însă a fost asociat până acum doar telefoanelor. Ca urmare a interesului crescut manifestat de clientii noștri pentru tablete, am lansat prima ofertă Best Deal dedicată tabletelor. Astfel, va fi mai ușor pentru utilizatorii serviciilor noastre să se bucure de beneficiile internetului mobil, oriunde și oricând”, a declarat Cristina Patesan, Product Division Manager la Orange România.


Tabletele Vonino sunt însotite de o gamă largă de accesorii compatibile. Pentru tableta Best Deal Vonino Onyx Z a fost creat un pachet depatru accesorii, ce pot fi cumpărate împreună, cu o reducere de 40%. Mai mult, pentru a avea mai multă grijă de tabletele lor, clientii Orange pot opta pentru asigurare în momentul cumpărării sau în maxim 30 de zile de la achizitionarea lor. În functie de tabletă și de pachetul de asigurare ales, pretul pornește de la 2 euro/lună.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite