Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Samsung organizeaza un seminar despre aplicatiile Smart TV

08 Aprilie 2014



Samsung Electronics Romania organizeaza pe 23 aprilie primul seminar dedicat aplicatiilor dezvoltate pentru Smart TV-urile Samsung, adresat persoanelor din industrie care vor sa afle mai multe despre platforma Samsung Smart TV si sa fie in pas cu ultimele tendinte in domeniu.


Seminarul va fi sustinut de doi ingineri de la centrul de R&D Samsung din Polonia, care vor veni cu informatii esentiale despre dezvoltarea aplicatiilor Smart TV si vor oferi participantilor exemple de aplicatii deja existente in alte tari.


Seminarul se va desfasura la sediul companiei Samsung Electronics Romania si va include doua sesiuni a cate 2 ore, incepand cu orele 9:30 si 14:30, care isi propun sa-i aduca in acelasi loc pe dezvoltatorii actuali de aplicatii, dar si pe cei care vor sa afle mai multe despre acest domeniu.


„Piata de Smart TV-uri din Romania este in continua crestere, observandu-se o schimbare fundamentala in modul de utilizare al televizoarelor, datorita penetrarii tot mai mari a Smart TV-urilor. Samsung incearca sa dezvolte mereu noi tehnologii care sa raspunda cerintelor utilizatorilor si care sa le ofere o experienta premium. Dezvoltarea aplicatiilor Smart TV revolutioneaza cu adevarat modul in care lumea percepe televiziunea si din acest motiv credem ca este esential ca aceasta tehnologie sa fie inteleasa de specialistii care pot contribui la dezvoltarea industriei. Prin acest seminar despre dezvoltarea aplicatiilor pe Smart TV, ne propunem sa oferim informatii relevante dezvoltatorilor si vrem sa continuam implicarea Samsung in inovarea serviciilor care pot aduce o noua perspectiva pe piata locala de Smart TV-uri”, a declarat George Catrina, Content Manager, Samsung Electronics Romania.


Cei interesati sa participe la seminarul de aplicatii Smart TV, se pot inscrie completand un formular de inregistrare, disponibil pe pagina de Facebook a Samsung Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite