Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Promotii pentru primii utilizatori Samsung GALAXY S5

09 Aprilie 2014



Samsung GALAXY S5 va ajunge in magazinele din Romania incepand de vineri, 11 aprilie.


Cu aceasta ocazie, Samsung Electronics Romania a pregatit promotii speciale in brand shop-ul companiei din AFI Palace Cotroceni. Astfel, vineri, incepand cu ora 11:11, primii 100 de cumparatori ai noului GALAXY S5 vor primi un pachet de accesorii in valoare de 400 lei, constand intr-un flip cover, un S view cover, un incarcator de masina si o casca Bluetooth. De asemenea, in paralel se va desfasura o competitie pentru utilizatori, in urma careia zece castigatori vor pleca acasa cu un telefon Samsung GALAXY S5 cadou.


„Cu totii am asteptat lansarea noului GALAXY S5 si suntem incantati de reactiile utilizatorilor. Pentru a le rasplati fidelitatea, Samsung vine si anul acesta cu promotii speciale pentru primii cumparatori. Pentru ca noul GALAXY S5 este un telefon creat si inspirat de oameni, ne dorim sa continuam sa inovam cu gandul la oameni si prin aceasta oferta speciala venita odata cu lansarea noului GALAXY S5 vrem sa le aratam recunoasterea noastra prin tot ceea ce facem si sa le oferim zi de zi o noua experienta creata special pentru ei”, a declarat Mihaela Stanoiu, Marketing manager in cadrul Samsung Electronics Romania.




Noul Samsung GALAXY S5 ofera o noua dimensiune experientelor din viata de zi cu zi.
Tehnologia HDR si autofocusul de pana la 0,3 secunde ii ajuta pe utilizatori sa capteze clipele cu adevarat importante, alaturi de interfata ce ofera posibilitatea de a fotografia, edita si impartasi continutul mult mai usor.


Datorita functiei revolutionare Download Booster, ce permite cresterea vitezei de download prin folosirea Wi-Fi si LTE simultan, utilizatorii vor putea fi conectati oriunde si se vor putea bucura de transferuri si dowload-uri mult mai rapide.


GALAXY S5 aduce noutati si in ceea ce priveste functia S Health 3.0, care le ofera utilizatorilor posibilitatea sa se mentina in forma, tinandu-i in permanenta la curent cu informatii despre starea lor fizica, cu ajutorul mai multor instrumente, precum pedometru, istoricul dietelor si exercitiilor si, ca noutate, un sistem prin care pot afla ritmul cardiac.


Functia S Health oferita de GALAXY S5 este completata si de dispozitivele inteligente Gear 2 si Gear Fit, concepute pentru a oferi o noua experienta in materie de conectivitate, personalizare si control. Acestea vor fi disponibile in magazinele retailerilor din Romania, alaturi de noul GALAXY S5.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite