Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

ELKOTech Romania devine distribuitor autorizat ASUS

09 Aprilie 2014



ELKOTech Romania a incheiat un acord de distributie cu ASUS, conform caruia ELKOTech va distribui toata gama de produse ASUS: notebook-uri, tablete si accesorii pentru acestea, precum si statii de lucru, monitoare, networking (routere, switch-uri) si componente (placi de baza, placi video, placi de sunet, unitati optice).


„Parteneriatul de distributie cu ASUS este o confirmare a strategiei de consolidare a portofoliului ELKOTech. Fiabilitatea si calitatea produselor ASUS care intra in portofoliul nostru sunt elemente cheie ale acestui parteneriat”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.


In prezent cea mai mare companie de tehnologie din Taiwan si unul dintre primii trei producatori de notebook-uri la nivel mondial, ASUS are peste 12.500 de angajati in lume si o echipa R&D formata din 3.800 de ingineri.


„Aproximativ un sfert dintre cumparatorii de portabile din Romania aleg modele ASUS, iar vanzarile noastre de tablete sunt in crestere. Dorim sa ne consolidam cota de piata pe principalele categorii de produse. Parteneriatul cu ELKOTech va favoriza disponibilitatea locala a portofoliului nostru complet, iar produsele ASUS vor putea ajunge mai usor la un numar cat mai mare de utilizatori”, a afirmat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite