Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Cisco premiază Datanet Systems cu distincţia „Architectural Excellence in SP Architectures“

17 Aprilie 2014



Datanet Systems a fost premiată cu distincţia „Architectural Excellence in SP Architectures“ pentru regiunea Europei Centrale și de Est de catre compania Cisco. Distincția a fost primită în cadrul unei recepții pentru decernarea premiilor globale, cu prilejul conferinței anuale Cisco Partner Summit 2014.
Acest premiu confirmă efortul pe termen lung depus de Datanet Systems pentru menținerea expertizei sale de nivel mondial în infrastructuri de comunicații de date pentru furnizori de servicii de telecomunicații. În 2012 Datanet Systems a fost primul partener Cisco din lume care a finalizat programul Cisco Advanced IP Next-Generation Network Architecture (IP NGN) Specialization. De atunci, Datanet a continuat să investească în competența sa, în instruirea angajaților, în laboratoare și în testarea echipamentelor noi pentru a propune clienților soluții de infrastructură validate, de cel mai înalt nivel tehnic din industrie, precum și un set de recomandări pentru a utiliza aceste soluții la potențialul lor maxim“, a declarat Dragoș Stroescu, director executiv la Datanet Systems.
Premiile globale decernate în cadrul evenimentului Cisco Partner Summit evidențiază partenerii Cisco cu performanțe de top în segmente specifice din piața de tehnologie din toate zonele geografice. Companiile premiate au fost selectate de un grup de persoane cu rol de conducere în cadrul organizației de lucru cu partenerii și din directori regionali din compania Cisco.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite