Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Pachet premium pentru utilizatorii Samsung GALAXY S5

25 Aprilie 2014



Odata cu lansarea varfului de gama GALAXY S5, Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea unei suite de aplicatii premium, in valoare de peste 500 de euro, de care utilizatorii vor beneficia gratuit, alaturi de noul smartphone.


„GALAXY S5 a fost conceput pentru a raspunde cat mai bine nevoilor utilizatorilor. Tocmai de aceea, noul telefon GALAXY S5 aduce un pachet de aplicatii speciale (GALAXY Gifts) la care utilizatorii vor avea acces gratuit. Ne dorim ca functiile oferite de noul dispozitiv sa fie perfect completate de aceste aplicatii, astfel incat utilizatorii sa se bucure de o experienta premium alaturi de GALAXY S5”, a declarat Ruxandra Ștefanescu, Content Manager in cadrul diviziei Telecom a Samsung Electronics Romania.




GALAXY S5 le va oferi gratuit utilizatorilor noi aplicatia Endomondo – Premium account, timp de 12 luni, pentru ca acestia sa isi poata incarca trasee personalizate de alergat, sa monitorizeze distanta parcursa, viteza de deplasare si caloriile arse. In plus, ei le pot impartasi aceste informatii si prietenilor si pot primi incurajari de la acestia.


Utilizatorii noului GALAXY S5 vor avea acces timp de 3 luni la aplicatia Evernote Premium, care ii va ajuta sa fie mai organizati, sa isi salveze ideile si sa creasca eficienta, dar si la LinkedIn Premium – Business, care le va permite utilizatorilor sa isi sincronizeze contactele, email-ul si calendarul cu profilul de LinkedIn. Tot timp de trei luni, utilizatorii vor beneficia de Bitcasa, care le va da posibilitatea sa stocheze, sa distribuie, sa faca backup si flux de date pentru o cantitate nelimitata de date intr-un cloud securizat. De asemenea, accesul timp de sase luni la The Wall Street Journal le va oferi cele mai noi stiri financiare si de ultima ora din intreaga lume 24/7, iar abonamentul timp de un an la Bloomberg Businessweek + le va aduce ultimele tendinţe.


Aplicatia Easily Do Smart Assistant ii va ajuta pe utilizatori sa-si administreze timpul mult mai eficient, iar Flick Dat este un mod amuzant, usor si productiv de a crea si distribui contacte cu o simpla atingere. Prin aceasta aplicatie, utilizatorii pot transforma toate contactele in carti de vizita stilizate, gata sa fie vizualizate sau distribuite prin Wi-Fi sau Bluetooth.


Box este aplicatia de care utilizatorii vor beneficia timp de 6 luni, oferindu-le acestora 50GB intr-un mod securizat de a distribui continut si de a imbunatati colaborarile in orice tip de business.


Prin intermediul functiei S Health 3.0 dezvoltata pe noul GALAXY S5, utilizatorii au posibilitatea sa se mentina in forma, fiind in permanenta la curent cu informatii despre starea lor fizica. Astfel, pentru ca functia S Health sa raspunda cat mai bine cerintelor utilizatorilor, Samsung GALAXY S5 adauga acesteia si cateva aplicatii speciale.


RunKeeper transforma smartphone-ul in antrenorul personal din buzunar si este inclusa deja in pachetul S Health, insa aduce timp de un an si acces la aplicatia RunKeeper Elite, care va ghida activitatile de fitness si va masura performantele pe parcurs.


Aplicatiile MapMyRun si MapMyRide vor oferi acces gratuit timp de un an utilizatorilor, fiind construit pentru a veni in sprijinul alergatorilor si biciclistilor de orice nivel si varsta. Acestia isi vor putea monitoriza cu usurinta a ritmului de mers, a distantei parcurse, caloriilor consumate, pentru o serie de activitati precum alergarea pe pista, mersul pe jos sau cu bicicleta, ciclism montan si alte 600 de activitati.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite