Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Xerox lanseaza o noua versiune a Mobile Print Cloud 2.0

25 Aprilie 2014Xerox lanseaza o noua versiune a solutiei sale Mobile Print Cloud, care nu necesita un server propriu pentru a procesa diversele operatiuni de imprimare.


Noua versiune a solutiei, Xerox Mobile Print Cloud 2.0, le va permite angajatilor care lucreaza in afara birourilor sa tipareasca de pe orice dispozitiv mobil care permite email, prin selectarea echipamentelor de imprimare publice sau private la care au acces. Utilizatorii aleg optiunile de tiparire disponibile si apoi pregatesc documentul pentru imprimare catre echipamentul selectat.


Comenzile de tiparire pot fi trimise indiferent daca angajatul se afla in interiorul retelei organizatiei sau in afara acesteia.
Xerox Mobile Print Cloud 2.0 conecteaza cu usurinta angajatii mobili catre noi moduri productive de tiparire, facilitandu-le actiunea de imprimare de pe dispozitivul mobil, fara a fi nevoie de drivere si cabluri. Exista, de asemenea, aplicatii cu caracteristici suplimentare dezvoltate pentru iOS, Android, Windows si Blackberry.


Solutia mai include: suport tehnic pentru fisierele Microsoft Office, ceea ce le face convenabile pentru nevoile de business; un nou serviciu de Internet Printing Protocol care permite fluxuri de lucru imbunatatite AirPrint. In plus, configuratiile administrative le permit angajatilor care lucreaza in afara birourilor sa tipareasca prin intermediul unui echipament care poate fi in interiorul sau in afara punctului de lucru, atata timp cat solutia Mobile Print Cloud este activata. Clientii sau partenerii se vor ocupa de gestionarea aplicatiilor, precum politicile, accesul si alte caracteristici.


Pentru a ajuta clientii sa beneficieze de solutie in functie de nevoile lor de business, Xerox le pune la dispozitie doua modele de licentiere – pachete pentru 900, 3.600 sau 9.000 de operatiuni de imprimare sau pachete a cate 5, 10, 25, 50, 100 sau 250 de echipamente.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite