Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Au inceput inscrierile la Career Leader

29 Aprilie 2014



Studentii si tinerii absolventi pasionati de tehnologie, vanzari sau marketing sunt asteptati pe data de 9 mai la o editie speciala Career Leader, proiect Akcees in care vor descoperi oportunitatile de cariera pe care le pot accesa prin programul Microsoft Academy of College Hires. Participarea la eveniment este gratuita, iar aplicatiile se realizeaza online pe site-ul evenimentului http://akcees.com/career.


Proiect al organizatiei Akcees, Career Leader ofera participantilor sansa de a castiga experienta profesionala de calitate lucrand alaturi de profesionisti si lideri din industrie. Editia speciala a evenimentului deschide oportunitati profesionale deosebite pentru tinerii care doresc sa isi construiasca o cariera de succes in domeniul tehnologiei sau in vanzari si marketing prin intermediul programului Microsoft Academy of College Hires (MACH).


Microsoft Academy of College Hires (MACH) este un program complex (18-24 luni) de training si dezvoltare profesionala care le ofera tinerilor training, coaching cu unii dintre cei mai apreciati oameni din industrie si acces la o comunitate globala de peste 4.000 de alumni MACH in peste 60 de tari. Programul MACH se desfasoara la nivel global si include toate regiunile din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, Asia, Pacific, America, Japonia si China.


Tehnologie. Tinerii pasionati de tehnologie care vor sa lucreze intr-un mediu multicultural si sa faca o diferenta vor ocupa in cadrul programului pozitia de Technical Support Engineer si vor beneficia timp de 2 ani de training, orientare in cariera si programe complexe de dezvoltare profesionala.


Vanzari si marketing. Studentii si proaspetii absolventi care isi doresc sa interactioneze direct cu clientii vor avea ocazia sa isi dezvolte abilitatile, sa lucreze alaturi de colegii lor la nivel global si sa utilizeze tehnologiile mobile pentru a beneficia de flexibilitate la locul de munca. Pe parcursul celor 2 ani ai programului, acestia vor participa la sesiuni de training, mentorat si activitati de orientare, iar la final se vor alatura retelei globale de alumni MACH.


La editia speciala Career Leader finalistii vor intelege cum isi pot dezvolta o cariera in cadrul Microsoft, vor afla mai multe despre programul Microsoft Academy for College Hires si modul in care pot fi selectionati pentru a participa in acesta si vor cunoaste povestile de succes ale unor tineri care fac parte astazi din reteaua de alumni MACH. Evenimentul se va incheia cu o sesiune de networking in cadrul careia participantii vor avea ocazia sa interactioneze direct cu profesionisti si lideri din organizatia Microsoft.
Editia speciala Career Leader – Microsoft Academy for College Hires se adreseaza studentilor si tinerilor absolventi care au absolvit studiile in ultimul an si nu au mai mult de 18 luni de experienta profesionala. Acestia trebuie sa vorbeasca fluent limba engleza (cunoasterea celei de a doua limbi straine constituie un avantaj) si sa se diferentieze prin rezultate academice excelente si implicarea in proiecte si activitati extra-curriculare.
Participarea la Career Leader – Microsoft Academy of College Hires este gratuita, iar inscrierile se realizeaza online la http://akcees.com/career. Aplicatiile sunt deschise pana marti, 6 mai, iar selectia este realizata de un juriu format din reprezentanti Akcees si Microsoft Romania. Finalistii care vor fi selectionati pentru a participa la eveniment vor fi anuntati in cursul zilei de miercuri, 7 mai.


Career Leader – Microsoft Academy of College Hires este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorului principal, Microsoft Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite