Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

UPC ofera viteze de download de 200 Mbps

29 Aprilie 2014UPC Romania anunta disponibilitatea serviciului de internet de mare viteza Fiber Power 200 Mbps in toata aria de acoperire cu servicii de internet a companiei. Peste 2 milioane de familii se pot acum bucura de internet in banda larga, beneficiind de viteze de acces de pana la 200 Mbps. Acest lucru asigura o conexiune stabila fiecarui client care conecteaza simultan pana la zece dispozitive precum tablete, laptop-uri, smartphone-uri. Lansarea internetului Fiber Power 200 Mbps a contribuit la cresterea cu 75% a vitezei medii in baza clientilor de internet UPC, aceasta ajungand in prezent la viteze de 100 Mbps.


„La sfarsitul anului 2013 ofeream Fiber Power 200 Mbps in 24 de localitati, iar astazi este disponibil in toata aria de acoperire cu servicii internet UPC, in peste 2 milioane de case. Oferim romanilor un produs de internet de mare viteza care acopera nevoile intregii familii, asigura o conexiune stabila si o experienta de navigare superioara. Studiile ne arata ca viteza de 200 Mbps este ideala pentru familii cu nevoi de conectare avansate, ce detin mai multe echipamente care se pot conecta simulat la internet (tableta, laptop, smartphone) – peste 90% din clientii UPC care au achizitionat Fiber Power 200 Mbps sunt foarte multumiti de experienta cu acest produs”, declara Robert Redeleanu, CMO UPC Romania.


57% din utilizatorii de internet din mediul urban au acasa cel putin 2 dispozitive pe care le folosesc pentru accesul la internet, iar in 30% din cazuri exista cel putin 3 astfel de dispozitive care se pot conecta automat si la WiFi. Astfel, pe masura ce rata de penetrare a echipamentelor care se pot conecta prin WiFi creste, se estimeaza ca va creste si numarul de utilizatori care folosesc simultan conexiunea de internet. Pentru UPC, acoperirea WiFi in casa reprezinta o prioritate pentru companie – peste 45% din totalul clientilor de internet au deja acest serviciu, UPC estimand ca ponderea lor va ajunge la 70% pana la finalul lui 2014.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite