Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Ziua Comunicatiilor 2014

06 Mai 2014



Cea de-a XVIII-a editie a Evenimentului Ziua Comunicatiilor va avea loc in data de 20 mai 2014 in Bucuresti, Hotel Radisson Blu, sala Atlas.
Ziua Comunicatiilor este un eveniment de traditie, care a marcat de fiecare data cele mai importante momente in dinamica industriei IT&C locale si evolutia sa in contextul global al telecomunicatiilor.
Brandul Ziua Comunicatiilor ofera accesul direct la persoanele potrivite, intr-o ambianta lucrativa, in care poti intra in contact, invata si poti încheia contracte cu jucatorii cheie de pe piata locala si internationala de telecom.


În cadrul Conferintei Ziua Comunicatiilor participa cu prezentari: operatori de comunicatii; furnizori de solutii si infrastructura telecom; companii IT.
Iata cateva dintre companiile care vor fi prezente în cadrul evenimentului. Mai multe informatii gasiti pe site-ul evenimentului, www.zcom.ro.


Bitdefender, producatorul uneia dintre cele mai performante si eficiente game de solutii de securitate cibernetica, prezinta în cadrul Zilei Comunicatiilor noi metode de protejare a terminalelor mobile. La standul Bitdefender veti putea sta de vorba cu specialistii în domeniu, veti putea testa produsele de securitate pentru dispozitivele mobile si veti afla tendintele acestei piete.


certSIGN

Problema:
• Comunicatiile mobile nu sunt sigure
• Telefonul mobil standard, nu pune la dispozitie un nivel de securitate ridicat
• Comunicatiile mobile tranziteaza infrastructura operatorului de telefonie
Solutia:
Trust4Mobile – solutie de criptare a apelurilor si mesajelor
Trust4Mobile este o aplicatie ce permite realizarea de apeluri telefonice si transmiterea de mesaje text criptat, prin intermediul dispozitivelor mobile – smartphone sau tablete. Prin utilizarea tehnologiilor de criptare, confidentialitatea convorbirilor realizate pe dispozitive mobile este garantata.


DigiSign, membru al iNES GROUP, este o autoritate de certificare (AC) din Romania, care isi desfasoara activitatea in domeniul serviciilor de infrastructura a cheii publice (PKI) si securitatea tehnologiei informatiilor.
DigiSign ofera produse si servicii de varf, precum Semnatura electronica extinsa, Certificate SSL si Marcare temporala, asigurand Suport Tehnic specializat - 24/7 si Promotii pe tot parcursul anului.

Infratel net
„Ziua Comunicatiilor reprezinta un prilej oportun pentru Infratel Net, companie specializata in furnizarea si integrarea produselor de networking si telecomunicatii, de a prezenta noi solutii de securitate pentru diversificarea, cretterea cantitativa a amenintarilor, dar si a nivelului de risc aferent acestora.”

NEC
„During the Communications Day event, NEC Corporation will lead the agenda with a keynote speech by Nicolae Varvara, vice president, carrier business at NEC Europe, titled «Disruptive events in telecom carriers’ evolution - Challenges and possible responses -», while showcasing a wide range of innovative carrier solutions.“


Orange
În 2014 Orange România îti continua strategia de a fi alaturi de clientii sai în era digitala ti de a le oferi cea mai buna experienta de utilizare a serviciilor de internet mobil. Odata cu extinderea acoperirii 4G, acest serviciu poate fi folosit la viteze 4G în peste 1000 de localitati din România, ce reprezinta peste 45% din populatia României ti 73% din populatia urbana.


Rohde & Schwarz Topex
Participarea la Ziua Comunicatiilor reprezinta o deosebita oportunitate pentru Rohde & Schwarz Topex de a promova beneficiile solutiilor noastre si de a demonstra flexibilitatea ridicata ce a ajutat compania sa îti intareasca pozitia pe piata si sa dezvolte produse care sa raspunda cerintelor din piata de Telecomunicatii.


Romkatel a luat fiinta în 1994 în Bucuretti ca reprezentant unic al producatorului german de antene Kathrein Werke KG pentru Romania ti Europa de Est. Astazi Romkatel este o companie importanta în România fiind principalul furnizor de antene de broadcast ti comunicatii mobile ti integrator de sisteme telecom de pe piata, cu o cifra de afaceri de peste 9.5 milioane de Euro în 2013 ti 54 de angajati.
La a 18-a editie a evenimentului “Ziua Comunicatiilor 2014”, Romkatel prezinta Solutia Micro CRAN, denumita K-BOW, lansata la Mobile World Congress 2014 din Barcelona, care se doreste a fi o punte de legatura între arhitecturile retelelor existente si toate echipamentele necesare pentru a furniza în viitor servicii wireless în interiorul cladirilor.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite