Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Beia Consult anunta noutati de la parteneri

06 Mai 2014Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor a participat la Call Center and Customer Care Conference & Expo 2014 si anunta noutatile de la Siemens Enterprise Communications – Unify, Gigaset, Snom VoIP, Media5 Mediatrix, Lancom Systems, Dialogic, Invision WFM, Voxtron Communications Center, FMT Rutenbeck Networking, Dassault Systemes 3DS.com/Exalead, Dasan JPL Headsets si Adcon Telemetry.


Siemens Unify anunta noua solutie OpenScape Contact Center Suite pentru unificarea tuturor mediilor de comunicatii precum telefon, email, chat social media. Aceasta solutie poate fi oferita on premise, in cloud, sau ca implementare hibrida, pentru a deservi interactiuni de tip multi-canal inbound ACD, IVR/Voice Portal, Outbound, Workforce Optimization (WFO), Social Media, si Customer Collaboration, imbunatatind eficienta si eficacitatea operatiunilor de tip contact center.


Gigaset lanseaza noul telefon din gama profesionala R630H PRO si inovativul telefon SIP Gigaset Maxwell10 cu touchscreen de 10.1”. Pentru firme cu pana la 20 de utilizatori SIP, FXS sau cordless DECT este lansata noua centrala telefonica Gigaset Hybrid120 ce permite conectarea a 12 linii externe ISDN, FXO sau SIP.


Snom Technology AG anunta ca nici unul dintre telefoanele sale SIP nu sunt afectate de vulnerabilitatea Open SSL „Heartbleed” si demonstreaza cat de usoara este gestionarea telefoanelor Snom UC prin intermediul Microsoft Lync Server sau a platformelor de comunicatii unificate UC Hosted sau Cloud.


Media5 Corporation, un important furnizor de solutii de comunicatii IP multimedia, anunta noile solutii pentru servicii „Rich Communication” compatibile cu terminale de tip smartphone, tablete si PC-uri.


LANCOM Systems, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retea si wireless din UE, lanseaza pe piata noile solutii: Lancom GS-2352P – switch cu 52 de porturi Gigabit PoE si management compatibil IPv6; Lancom 1781EW+ - ruter profesional cu functii avansate VPN, conexiune Gigabit WAN si dual band WLAN; Lancom L-452agn si L-460agn – noile pachete dual wireless; Lancom L-151gn – noul model de acess point WLAN premium entry-level.


Dialogic, The Network Fuel, lanseaza noile solutii de Media Gateway I-Gate Pro, Media Gateway EDGE si BorderNet Diameter Helix Signaling Controller pentru aplicatii de tip TDM-NGN-IMS.


InVision prezinta noile solutii de tip WorkForce Management: injixo Forecast, care permite crearea automata de previziuni exacte ale volumelor de munca, și injixo Me, noul portal pentru agenti mobili. De asemenea, este anuntat seminarul gratuit online „Forecasting Masterclass”. Invision a primit premiul CallCenter Helper Top 10 Contact Centre Technology pentru solutia sa Injixo WFM in cloud de tip Software-as-a-Service (SaaS).


Dassault Systemes, liderul mondial in software de proiectare 3D, anunta achizitionarea Accelrys, unul dintre cei mai importanti furnizori de software de management al ciclului de viata in domeniul inovatiei stiintifice pentru chimie, biologie si materiale.


Firma specializata in sisteme de telemonitorizare ADCON Telemetry anunta noul RTU A755 addSDI v2 si noua versiune de software addVANTAGE Pro 6.4 cu noi unelte pentru administatorii de sistem, o librarie de sabloane predefinite pentru diferite aplicatii de telemetrie (masurare umiditate in sol, calitate apa, nivel apa, avertizare inundatii, etc.), automatizarea configurarii RTU (Remote Terminal Unit), noi extensii pentru exportarea datelor si un panou de bord pentru monitorizarea componentelor sistemului.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite