Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

China Electronics Corporation lanseaza in Romania telefonul Philips W3500

06 Mai 2014



China Electronics Corporation lanseaza in Romania un nou smartphone marca Philips, modelul W3500. Telefonul este disponibil in oferta Cosmote, eMAG si la alti retaileri specializati.


„Philips W3500 este un mini-computer, o consola de jocuri si un telefon mobil intr-un singur dispozitiv, iar acest lucru se datoreaza procesorului quad core de 1,3 GHz, care permite utilizatorilor sa incarce paginile web mai repede si sa vada fotografiile si continutul video foarte usor”, spune Radu Ionescu, Reprezentant Distributie telefoane mobile Philips.
Pe langa procesorul puternic, Philips W3500 ofera un ecran tactil FWVGA de 5.0 inch, sistemul de operare Android 4.2 si modul dual de acoperire a retelei.




Telefonul Philips W3500 are o camera incorporata, cu blitz, de 5 megapixeli, iar pentru a sincroniza continutul de pe mai multe dispozitive compatibile WiFi, posesorii nu trebuie decat sa activeze conectivitatea WLAN si, astfel, pot avea propriul hotspot mobil.


Philips W3500 are o memorie interna de 4GB ROM si 1GB RAM. De asemenea, smartphone-ul are un slot MicroSD pentru carduri cu o capacitate de pana la 32GB.
Pretul de vanzare recomandat pentru Philips W3500 este de 599 lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite