Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

COSMOTE Romania introduce in portofoliul sau Nokia X Dual SIM

06 Mai 2014



COSMOTE Romania anunta ca primul telefon Nokia cu acces la universul Android este disponibil in reteaua de vanzari a companiei. Smartphone-ul „X” este un terminal cu pret din clasa medie, compatibil 3G, cu display touchscreen. COSMOTE este primul operator din Romania care introduce pe piata acest telefon.


Unicitatea acestui terminal este data de faptul ca se adreseaza atat fanilor Nokia si Android, cat şi fanilor platformei Microsoft pentru mobil, Platforma Software X fiind construita pe Android Open Source Project (AOSP), cu anumite elemente eliminate, dar cu o clara asemanare vizuala cu Windows Phone.
Noul X vine impreuna cu aplicatiile proprii colectiei Nokia, inclusiv cateva aplicatii Microsoft, si ofera posibilitatea utilizatorilor de a accesa magazinul Android al Nokia, precum si mai multe magazine ale tertilor.
Alaturi de asocierea inteligenta a ecosistemului Microsoft inclus in platforma Android, Nokia X Dual SIM are un display de 4 inci, cu o rezolutie de 800x480 pixeli, un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1 GHz, 512 MB memorie RAM, 4 GB capacitate de stocare, suport microSD si o camera foto de 3 megapixeli.


Nokia X Dual SIM este disponibil in magazinele COSMOTE, Romtelecom şi Germanos la pretul de 89 lei impreuna cu abonamentul COSMOTE Free M pe 24 de luni, care, pentru doar 15 euro pe luna (TVA inclus), ofera 250 de minute nationale si internationale in Zona 1, 250 de SMS-uri nationale, nelimitat minute in retea si in Romtelecom, SMS-uri in retea, precum si trafic de date (viteza scade dupa depasirea traficului recomandat de 250 MB). Smartphone-ul este, de asemenea, disponibil si fara contract la pretul de 499 lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite