Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Cisco organizeaza o noua editie Cisco Connect

06 Mai 2014



Cisco organizează pe 15 mai a.c. a doua ediție a Cisco Connect, eveniment de referință pentru industria de comunicații din România, ce continuă tradiția binecunoscutei conferințe Cisco Expo.


Anul acesta, sub sloganul „Trust. Build. Collaborate. Create your future now”, Cisco și partenerii săi vor prezenta cele mai noi tehnologii, dar și tendințe din domeniul colaborării, securității și centrelor de date, în cadrul a peste 25 de conferințe, demonstrații și sesiuni tehnice.


În deschiderea ediției de anul acesta a Cisco Connect, Michael Ganser, Senior Vice President, Cisco Central Theatre va vorbi despre Internetul Tuturor Lucrurilor și impactul pe care acest îl are asupra economiei. Internetul tuturor Lucrurilor înseamnă conectarea oamenilor, proceselor, datelor și lucrurilor și valoarea adaugată rezultată din faptul că orice se poate conecta la reţea. O serie de tranziții din domeniul tehnologiei fac posibil Internetul tuturor Lucrurilor, printre acestea numărându-se: Internetul Lucrurilor, mobilitatea crescută, emergența cloud computing-ului și importanța tot mai mare pe care o capătă big data.


Tendințele din tehnologie vor fi relevate de Paul Maravei, Product Manager Cisco Open Network Environment, care va prezenta inovațiile Cisco din domeniul rețelelor, concepute să asigure infrastructuri deschise, inteligente, programabile, centrate pe aplicații și, în același timp, sigure și ușor de gestionat, capabile să susțină Internetul Tuturor Lucrurilor.


„Trăim un moment de cotitură în industria tehnologiei informațiilor, în care companiile, dar și sistemul public trebuie să înceapă sa își construiscă arhitecturile viitorului, capabile să susțină tranziția către o lume din ce in ce mai conectata - Internetul Tuturor Lucrurilor. Cu fiecare an asistăm la o creștere tot mai accentuată a numărului de conexiuni, de utilizatori și de dispozitive conectate la Internet, dar și a vitezelor de transfer al datelor. În acest context o infrastructură sigură, fiabilă, ușor de administrat și scalat care să susțină această digitalizare la scară largă capătă o importanță fundamentală. In acest context deosebit, ne dăm întâlnire la Cisco Connect cu clienții, partenerii și specialiștii din industrie pentru a împărtăși informații despre toate aceste schimbări care marchează industria”, a declarat Dorin Pena, Manager General Cisco România.


Ediția de anul acesta a Cisco Connect este organizată cu sprijinul a 17 parteneri: Romtelecom – Platinum Partner, Datanet Systems și Vodafone – Connect Partners, Crescendo, Cronos, EMC, Frontal Communication, Intel, IOS Software Solution, Logicom, VMware, Zoom International – Premium Partners, Bittnet Systems, Kapsch, RHS, Romsys, S&T – Event Partners.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite