Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Lumea Geospatiala >> Stiri si comunicate

Ce teme „fierbinți” va dezbate Lumea Geospatiala 2014?

06 Mai 2014



Daca vreti sa aflati mai multe despre „Institutiile proactive” trebuie sa participati la cea de-a 12-a editie a evenimentului Lumea Geospatiala, conferinta anuala a utilizatorilor de solutii geospatiale Intergraph. Evenimentul va avea loc intre 10 si 11 iulie la Poiana Brasov, iar organizatorii vor dezbate o tema complexa si provocatoare: Institutii proactive - Capitolul I. Dinamica datelor si informatia actionabila in procesul decizional. Pe durata catorva editii succesive vor fi abordate, din diferite perspective, beneficiile atitudinii proactive la nivel institutional. Editia din 2014 va avea ca focus rolul datelor si transformarea acestora in informatie actionabila ca premisa indispensabila in conducerea unei organizatii eficiente si pregatita pentru a raspunde prompt la orice exigenta a prezentului si a viitorului.
Lumea Geospatiala 2014 va fi o ocazie de a cunoaste si dezbate cele mai recente evolutii in domeniul geospatial, din punct de vedere tehnologic si cu aplicatii in activitatea curenta.
Aici veti afla direct de la sursa informatii esentiale si bune practici despre felul in care datele se metamorfozeaza in informatie actionabila, premisa indispensabila pentru un proces decizional eficient si proactiv. Ca in fiecare an, nu vor lipsi demonstratiile despre cele mai recente aplicatii, solutii si inovatii in gestiunea activitatilor cotidiene prin valorificarea componentei geospatiale a informatiilor. Ca de obicei, Market Watch este principalul partener media al evenimentului si prin urmare va vom tine la curent cu noutatile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite