Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Datanet Systems promovează noile tehnologii Cisco

19 Mai 2014



Datanet Systems, unul dintre principalii integratori de sisteme IT din Romania, a prezentat recent beneficiile soluțiilor sale și a susținut demonstrații practice în cadrul Cisco Connect 2014, în calitate de Partener Premium al evenimentului.
Aflat la cea de a treia editie, evenimentul Cisco Connect, una din cele mai importante conferințe ale specialistilor IT și telecom din România, a reunit recent aproximativ 1.000 de participanti – profesioniști și executivi din toate industriile din România. Evenimentul a gazduit numeroase sesiuni in care au fost dezbatute cele mai noi solutii IT&C adaptate cerințelor pieței din Romania, centrate pe conceptul „Trust. Build. Collaborate”.
In cadrul Cisco Connect 2014, Datanet Systems și-a prezentat portofoliul de soluții tehnice prin demonstrații practice în cadrul standului său. Eduard Gheorghiu (Networking Arhitect, Cisco CCIE) şi Cristian Găbreanu (Professional Consultant Data Center, EMC Technology Architect Backup and Recovery Solutions, Cisco Unified Computing Technology Support Specialist) au sustinut prezentarea “De la simplu la avansat în Data Center Interconnect“, în cadrul căreia au explicat avantajele noilor tehnologii Cisco , EMC, VMware, F5 și modul cum acestea simplifică cerințele pentru infrastructura centrelor de date.
În zona dedicată expoziției, participanții la eveniment au avut ocazia să testeze cele mai noi soluții tehnice și să interacționeze direct cu profesioniștii Datanet Systems pe urmatoarele teme:
- Datacenter interconnect demo: enhanced VXLAN pe comutatorul virtual Cisco Nexus 1000V,
- Comunicare prin videoconferință cu dispozitive mobile, PC-uri si terminale dedicate,
- Servicii automate pentru clienți, prin telefon, folosind recunoastere de voce,
- Infrastructura pentru aplicarea conceptului Bring Your Own Device (BYOD) și platforme de management al dispozitivelor mobile,
- Servicii suplimentare pentru productivitatea angajaților companiilor, pe telefoanele IP Cisco.
Datanet Systems are un portofoliu complet și competitiv de soluții la standarde internaționale pe zona de infrastructură de comunicații, centre de date și virtualizare, comunicații unificate, interacțiune cu clientii și contact centers, securitatea informației. Compania este principalul partener Cisco în România şi are o cifră de afaceri de circa 17 milioane de euro anual.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite