Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Novensys a primit titlul LS Retail Gold Partner 2014

19 Mai 2014



Novensys si-a consolidat pozitia prin intermediul recunoasterii ca LS Retail Gold Partner 2014, alaturi de cei mai importanti parteneri ai LS Retail din toata lumea.


Partenerii LS Retail au fost premiati la cea de-a 14 Conferinta Anuala LS Retail la Reykjavik, Islanda, in data de 12 Mai 2014, conferinta ce a adunat pentru prima oara intr-un singur loc specialistii LS Retail, Microsoft si cei mai importanti dezvoltatori de solutii terte construite pe platforma Microsoft.


„Novensys este furnizor de solutii end-to-end, combinand in mod natural cunsultanta, dezvoltarea si implementarea solutiilor software cu echipamente hardware premium, de la cei mai importanti furnizori globali. Suntem onorati de acordarea titlului LS Retail Gold Partner atat pentru cunostinte remarcabile specifice business-ului de Retail, cat si pentru livrarea de proiecte de succes. Strategia Novensys a pus intotdeauna accent pe solutiile de Retail si vom continua sa facem acest lucru, mai ales ca o mare parte din clientii nostri isi deasfasoara activitatea in aceasta industrie. Odata cu aceasta recunostere ne consolidam angajamentul de a livra cele mai bune solutii adaptate nevoilor de business ale clientilor nostri”, a declarat Cezar Golumbeanu, CEO & President of the Board Novensys.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite