Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Dezvoltare profesionala prin programul Enterprise You

20 Mai 2014Program de training pan-european dezvoltat în colaborare cu alte 6 organizaţii europene, Enterprise You ajută tinerii să îsi descopere pasiunile, să acumuleze noi competenţe şi abilităţi şi să înveţe cum să îsi construiasca parcursul profesional pe care si-l doresc.


Programul se va desfasura intre 5-6 iunie la Universitatea Ovidius din Constanţa şi intre 12-13 iunie la Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti. Participarea la eveniment este gratuită, completând formularul de înscriere disponibil online la http://akcees.com/workshop.


În cele două zile tinerii vor parcurge 11 module diferite si vor invata mai multe despre branding personal, leadership, comunicare, creativitate sau sustenabilitate, alături de Irina Scarlat, Co-Fondator Akcees & Prove PR şi PR Manager How to Web & TechHub Bucharest.


Pasionată de comunicare, startup-uri şi tehnologie, Irina este trainer profesionist cu o experienţă de peste 7 ani în domeniu, a colaborat de-a lungul timpului cu numeroase companii la început de drum şi a coordonat peste 50 de proiecte, evenimente şi programe educaţionale, în ţară şi în străinătate.


Workshop Sessions – Enterprise You este un eveniment organizat de Akcees în colaborare cu Rompetrol, cu sprijinul Departamentului de Chimie şi Inginerie Chimică din cadrul facultăţii de Stiinţe Aplicate şi Inginerie, Universitatea „Ovidius” din Constanţa şi al Facultăţii de Tehnologia Petrolului şi Petrochimie, Universitatea Petrol şi Gaze din Ploieşti.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite