Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Tech Excellence - un nou eveniment TechHub

20 Mai 2014Cu ocazia aniversării unui an de activitate, TechHub Bucharest a anunţat lansarea Tech Excellence, o nouă serie de evenimente care debutează joi, 22 mai, avându-l ca invitat pe Florin Talpeş (CEO şi Fondator Bitdefender). Participarea la eveniment este gratuită în limita locurilor disponibile, iar înscrierile se realizează online la http://bucharest.techhub.com/events/tech-excellence-with-florin-talpes/


O iniţiativă TechHub Bucharest, Tech Excellence îi aduce în faţa audienţei pe unii dintre cei mai apreciaţi antreprenori din ecosistemul regional care au dezvoltat de-a lungul timpului companii cu impact şi s-au remarcat la nivel internaţional. Evenimentul se adresează antreprenorilor, programatorilor sau profesioniştilor care lucrează la dezvoltarea de produse tech şi care îşi doresc să înveţe din experienţa invitaţilor şi să discute în mod direct cu aceştia.


Primul eveniment din seria Tech Excellence va avea loc joi, 22 mai, începând cu ora 18:30, şi îl va avea ca invitat special pe unul dintre cei mai apreciaţi antreprenori români ai momentului: Florin Talpeş, CEO şi Co-Fondator Bitdefender, compania care produce cel mai exportat produs IT românesc, una dintre cele mai performante şi eficiente game de soluţii de securitate informatică atestate la nivel mondial.


Parcursul antreprenorial al lui Florin Talpeş începe în anul 1990, atunci când, împreună cu soţia sa, a înfiinţat Softwin, companie ce a devenit în scurt timp unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii şi soluţii software din România. Câţiva ani mai târziu, cei doi au pus bazele Bitdefender, astăzi o companie ale cărei produse sunt distribuite direct și prin parteneri peste tot în lume.
Cu prezență locală directă în Statele Unite ale Americii, Germania, Marea Britanie, Spania și Dubai, Bitdefender protejează zilnic datele a peste 500 de milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, iar soluţiile dezvoltate de companie s-au clasat în mod repetat pe primul loc în testele instituţiilor independente de evaluare realizate la nivel de industrie, surclasând nume mari din securitatea cibernetică globală.
Fiind unul dintre pionerii industriei de software din România, Florin Talpeş este de asemenea fondator al ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii) şi, în calitate de Preşedinte al acesteia, a coordonat eforturile de dezvoltare ale unei strategii la nivel naţional.


În cadrul evenimentului, acesta va fi intervievat de Bogdan Iordache, Co-Fondator How to Web & TechHub Bucharest, şi va răspunde întrebărilor publicului.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite