Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Kaspersky Lab isi dezvaluie planurile strategice de extindere pe piata de securitate IT pentru companii

21 Mai 2014Kaspersky Lab si-a prezentat viziunea cu privire la securitatea companiilor in cadrul evenimentului anual al companiei CyberSecurity Summit, care a avut loc in San Francisco, SUA.
Reuniunea a avut ca subiect principal modul in care realitatile securitatii IT a companiilor afecteaza mediul de business global si a gazduit sesiuni de comentarii si de discutii alaturi de cele mai influente personalitati din mediul securitatii IT. De asemenea, Kaspersky Lab a anuntat in cadrul evenimentului cateva solutii de securitate si strategii de business noi si planificate pentru a fi lansate, care vor ghida cresterea companiei pe parcursul anului.


Pentru a conduce discutia cu privire la astfel de aspecte importante cum ar fi atacurile sofisticate si campaniile complexe de spionaj cibernetic care vizeaza companiile – o serie de amenintari avansate care vizeaza in mod specific retelele de servicii financiare - Kaspersky Lab a invitat experti in securitatea IT din organizatii guvernamentale, sistemul juridic, financiar si echipele de management din domeniul IT, inclusiv reprezentanti ai Facebook, Visa, Boeing si Wells Fargo & Co.
Tom Ridge, fostul secretar al Departamentului de Securitate Interna al SUA, a tinut un discurs intitulat: „Cum afecteaza razboiului cibernetic securitatea IT a companiilor".


Compania a anuntat o noua dezvoltare a solutiei Kaspersky Security for Virtualization, care asigura tehnologiile de securitate pentru masinile virtuale, care erau dificil de protejat inainte, fara a sacrifica performantele retelei. Platforma Kaspersky Fraud Prevention, prezentata recent, este, de asemenea, foarte utila pentru a combate atacurile cibernetice impotriva prestatorilor de servicii financiare.
Portofoliul cuprinzator de solutii de securitate pentru corporatii al Kaspersky Lab este completat de Security Intelligence Services, care include analize si rapoarte cu privire la informatiile legate de amenintari, identificarea de botnet, precum si programe de educatie cu privire la securitatea cibernetica. Astfel sunt valorificate cunostintele companiei cu privire la amenintari pentru a intari securitatea partenerilor sai de business.


Privind spre viitor, reprezentantii Kaspersky Lab au discutat, de asemenea, in cadrul summit-ului, despre noile oportunitați de evolutie a securitatii pentru companii, mai ales in ceea ce priveste protectia infrastructurilor critice si industriale, care necesita tehnologii si produse care se potrivesc nevoilor specifice ale retelelor industriale. Acestea includ nu numai produse si solutii care vor oferi protectie versatila pentru servere SCADA si statii de lucru de control, dar si pentru protectia PLC, protectie la nivel de retea si securitate incorporata.


In 2013, Kaspersky Lab a continuat sa inregistreze o crestere puternica in segmentul de securitate IT pentru companii: o crestere de 9% pe segmentul business in general si de 18% in segmentul enterprise (n.r. conform IDC). Baza de clienti business ai Kaspersky Lab a inclus peste 250.000 de companii din intreaga lume, variind de la intreprinderile mici si mijlocii, la organizatii guvernamentale si comerciale de mari dimensiuni.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite