Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Oferta revolutionara de la Cosmote

06 Aprilie 2006



GV . Telecom . Operatorii mobili la zi . 1-2Cosmote face pasi suplimentari catre promisiunea initiala de a face telefonia mobila accesibila tuturor. Astfel compania a lansat o oferta agresiva de extraoptiune pentru cartelele preplatite, prin care utilizatorul primeste 2000 minute lunar, in retea, contra sumei de 3 euro. Oferta este limitata la o perioada de 12 luni si pentru activarea extraoptiunii in cursul lunii martie. Dupa aceasta perioada clientul urmeaza sa beneficieze de alte oferte, anuntate la fel de interesante.


Pasii pentru a beneficia de aceasta oferta sunt:

  • cumpararea unei cartele in perioada 2 – 31 martie 2006, de la oricare din cele 9.000 de puncte de vanzare la nivel national, inclusiv prin retelele Germanos, Romtelecom si COSMOTE.
  • activarea extraoptiunii printr-un apel sau SMS, 3 euro se vor scadea din creditul cartelei
  • vorbeste 33 de ore pana te plictisesti, iar la inceputul lunii optiunea se va reactiva daca in contul cartelei mai exista inca 3 euro.
    Extraoptiunea 2000 de minute pe luna este o solutie care vine in completarea ofertei existente de 100 mesaje SMS lunar pentru numai 1.5 euro pentru Cartela Cosmote.


    Oferta a generat deja aglomeratie in fata magazinelor si a intrat in folclor: culmea zgarceniei a devenit sa ai cartele Cosmote si sa dai beep.



    Parerea ta conteaza:

    (0/5, 0 voturi)

    Lasa un comentariu



    trimite