Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Romtelecom si COSMOTE lanseaza prima platforma-referendum de responsabilitate corporativa

05 Iunie 2014Romtelecom si COSMOTE Romania lanseaza teimplici.ro, prima platforma-referendum de responsabilitate corporativa care permite romanilor sa voteze si sa stabileasca prioritatile in domeniu.


Teimplici.ro isi propune sa stea la baza unei comunitati online destinate tuturor celor interesati de viitorul societatii in care traiesc. Fie ca este vorba de organizatii non-profit, grupuri de initiativa sau cetateni cu spirit civic, acestia sunt invitati sa voteze pe "http://www.teimplici.ro/"eimplici.ro directiile pe care le considera prioritare si in care pot fi dezvoltate proiecte concrete.


Cele sase directii majore pentru dezvoltarea de proiecte, disponibile pe "http://www.teimplici.ro/"eimplici.ro, sunt: educatie, sanatate, protectie sociala, mediu, dezvoltare si inovatie pentru societate. In perioada 3 iunie – 30 iunie, orice persoana sau entitate juridica poate sustine pe "http://www.teimplici.ro/"eimplici.ro oricare dintre directiile de implicare propuse, adaugand comentarii sau arii noi de interes si promovandu-le deschis in comunitate.


„Platforma teimplici.ro s-a nascut din nevoia de a ne implica activ in moduri cat mai relevante pentru comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Zi de zi operam cu cifre si statistici pentru a ne motiva deciziile. Credem insa ca este important sa vedem ce este dincolo de tendintele care reies in urma studiilor, sa vedem oamenii din spatele cifrelor si sa le oferim ocazia de a spune cum vad ei viitorul si cum s-ar implica in dezvoltarea comunitatii careia ii apartin. Asa ca am hotarat sa-i intrebam direct pe romani ce anume conteaza pentru ei. Speram ca la finalul acestui “referendum” sa avem concluzii valoroase si proiecte concrete, care sa se bucure de sustinerea cat mai multor oameni si care sa devina prioritare pentru noi si mediul privat din Romania”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare Romtelecom si COSMOTE Romania.


Comunitatea teimplici.ro va continua sa se dezvolte si dupa afisarea rezultatelor “referendum-ului”. Pe baza optiunilor exprimate de public, platforma va intra intr-o noua faza, aceea de strangere de proiecte care sa poata fi ulterior dezvoltate si sustinute de mediul privat. Comunitatea online teimplici.ro va juca un rol important in selectarea celor mai relevante si presante proiecte si in promovarea acestora in vederea finantarii. Detaliile referitoare la mecanismul de sustinere si selectie efectiva a proiectelor vor fi facute publice la finalul primei etape teimplici.ro, dupa 30 iunie 2014.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite