Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson lanseaza imprimantele de format mare SureColor

05 Iunie 2014



Epson anunta lansarea unei noi game de imprimante SureColor SC-T de format mare, rapide, cu patru culori, proiectate pentru grafica, CAD şi GIS si destinate design-ului, imprimarii comerciale, centrelor de copiere, arhitecturii, construcţiilor, tehnologiei, retail-ului si educaţiei.


Noua gama de imprimante SureColor SC-T cu alimentare din rolă conţine nouă modele care oferă lăţimi, productivităţi şi capacităţi de scanare diverse. Bazându-se pe succesul imprimantelor SureColor SC-T lansate în 2012, noile imprimante de mare viteză SureColor SC-T7200, de 44 inci, SC-T5200, de 36 inci, şi SC-T3200, de 24 inci, au o serie de îmbunătăţiri gândite pentru maximizarea performanţelor din mediile de producţie solicitante.


Recunoscând nevoia pieţei pentru o productivitate maximă şi posibilitatea comutării rapide de la o medie de tipărire la alta, noile modele SureColor SC-T7200D şi SC-T5200D sunt echipate cu câte două role de hârtie şi pot face automat alimentare şi transfer între role.
Epson a sporit şi mai mult versatilitatea imprimantelor prin integrarea unui scaner color cu o lăţime de 36 inci în noile modele multifuncţionale SureColor SC-T7200MFP şi SC-T5200MFP de 44 şi respectiv 36 de inci. Acestea sunt primele imprimante Epson de format mare echipate cu un scaner care oferă utilizatorilor flexibilitate pentru a digitaliza documentele de format mare şi pentru a scana către fişiere, către e-mail sau pentru partajarea cu alte imprimante SC-T. Un document original A1 poate fi scanat şi imprimat în aproximativ 39 de secunde. Aceste imprimante multifuncţionale sunt, de asemenea, disponibile în configuraţii cu una sau două role.


Pentru a maximiza performanţele, noua gamă SureColor SC-T beneficiază de procesare foarte rapidă a imaginilor, de un hard disk de 320 GB pentru un spooling eficient şi de conectare securizată în reţea. Pentru a asigura integrarea perfectă a imprimantelor în mediile de design şi imprimare, compatibilitatea PostScript cu procesoare duble de 1,6 Ghz este disponibilă opţional pentru toate imprimantele SureColor SC-T noi, ceea ce permite utilizatorilor să imprime formate multiple de fişiere, inclusiv fişiere mari, cu multe date, rapid şi direct din programe de design şi CAD de top.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite