Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

Juniper Networks are in plan deschiderea unei reprezentante locale in Romania

05 Iunie 2014



Juniper Networks, impreuna cu distribuitorul local, Clico Romania, au organizat cel mai mare eveniment de tehnica pentru retele, dedicat partenerilor si clientilor de pe piata locala. Evenimentul s-a bucurat de participarea celor mai experimentati tehnicieni Juniper Networks si reprezentanti ai organizatiei locale, iar in cadrul acestuia au fost prezentate cele mai noi tehnologii Juniper Networks dedicate companiilor de orice dimensiune, managerilor IT, personalului tehnic din orice industrie dar si responsabililor de vanzari.


Ecosistemul retelelor a cunoscut noi dimensiuni odata cu dezvoltarea platformelor sociale si modul in care utilizatorii interactioneaza intre ei sau cu resurse virtuale. Tehnicile si solutiile prezentate au oferit o viziune revolutionara asupra modului in care Juniper raspunde dinamicii acestor medii.


„Juniper Day este evenimentul nostru anual dedicat clientilor, unde cele mai noi solutii sunt prezentate si expuse publicului. De asemenea, anuntam strategia companiei, iar mesajul cel mai important din acest an este acela ca avem in plan deschiderea unei reprezentante locale in Romania”, a spus Michael C. Fritz, Lead Partner Manager CEE.


Caracterul tehnic si de vanzari al evenimentului, alaturi de proiectia asupra pietei locale, au oferit noi oportunitati de afaceri tututor partenerilor si clientilor Juniper Networks. Tinta Juniper Day este crearea de beneficii atat pentru clienti, cat si pentru parteneri, alaturi de cresterea vizibilitatii.


Juniper Networks asigura echipamente NFR/DEMO pentru parteneri, cu discounturi importante, astfel incat acestia sa poata intelege, explica si in cele din urma vinde solutiile Juniper catre utilizatorii finali.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite