Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Oracle livreaza noua editie a Oracle Enterprise Manager 12c

05 Iunie 2014Oracle Enterprise Manager 12c Editia 4 le permite organizatiilor sa adopte rapid solutii de cloud privat la nivel de organizatii mari, bazate pe platforma Oracle.


Noile capabilitati asigura un control avansat al sistemelor IT, o administrare sigura a bazei de date si serviciilor oferite, ceea ce le permite clientilor si partenerilor Oracle sa maximizeze performanta bazei de date si a aplicatiei si sa stimuleze inovatia prin folosirea unor platforme IT cu auto-servire.
Imbunatatirile au fost determinate de clienti si de ecosistemul in crestere Oracle Enterprise Manager Ecosystem, format din peste 750 parteneri specializati, membri ai Oracle Partner Network (OPN). Oracle, alaturi de partenerii si clientii sai au construit peste 140 de plug-in-uri si conectori pentru Oracle Enterprise Manager.


Oracle Enterprise Manager 12c Editia 4 permite o adoptare rapida la nivelul intregii organizatii a serviciilor de baze de date, middleware si infrastructura in cloud-ul privat, sustinuta de un catalog de servicii imbunatatit, bazat pe API.
Editia curenta asigura furnizarea de tip “apasati butonul” a unor medii complete precum SOA si Oracle Active Data Guard, precum si clonare rapida a informatiilor, ceea ce permite implementarea si testarea rapida a aplicatiilor.


O viziune noua, consolidata a implementarilor Oracle Fusion Middleware 12c si o capabilitate de administrare dirijata le permit administratorilor sa aplice cele mai bune practici de management in cele mai diverse diverse medii de software intermediar si sa identifice rapid variatiile de performanta.
O capabilitate Java VM Diagnostics as a Service permite acces guvernat la datele de diagnosticare pentru angajatii IT din mai multe domenii, pentru rezolvarea accelerata a defectelor si optimizarea performantei.
Furnizarea automatizata a unei arhitecturi orientate spre servicii (SOA) le permite administratorilor de programe middleware sa furnizeze cu usurinta capabilitati SOA in masa.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite